Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å låse opp en Anti-Lock på en Cavalier

Chevrolet Cavalier kom med en Anti-Lock Break, eller ABS-systemet. ABS-systemet er et system installert på noen biler som er ment å holde bremsene låser eller fryser opp når de er brukt plutselig eller i våte eller isete uønskede veiforhold. ABS-systemet på Cavalier består av hjulsensorer som korrelerer informasjon tilbake til en sentral datamaskin i bilens diagnosesystem. For å gjøre enkelte reparasjoner, som brems jobber eller kuleledd installasjon, kan ABS-systemet låses opp, eller deaktivert. Du trenger
skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på Chevy Cavalier og legg enden av en skiftenøkkel rundt bolten som holder den negative batteri kabelen på. Løsne skruen til venstre for å løsne den, og dra den fra minuspolen.
2

Fjern plastdekselet fra stafetten boksen, som ligger ryddig Cavalier batteri.


3

Vend plast relépanelet lokk over og finn ABS relé på stafetten skjematisk. Den nøyaktige plasseringen av ABS relé kan meget med forskjellige års Cavaliers så det er viktig å lese nøye skjematisk diagram trykt på innsiden av lokket. Trekk ABS relé ut for hånd og deretter sette plast lokket på igjen.
4

Slip den negative batterikabelen på igjen og skru det fast med skiftenøkkelen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59230.html

Previous:
Next:

auto Bremser