Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Brake vibrasjon i Mitsubishi Eclipse

The Mitsubishi Eclipse leveres som standard med front ventilerte skivebremser . Disse bremsene fungere med calipers trykke bremseklosser mot den roterende rotoren til å stoppe kjøretøyet. Over tid , kan små feil føre til en brems vibrasjon. Årsak

Brake vibrasjon er forårsaket bare av én ting: overdreven kjøre ut på rotoren . Den utrenning er forskjellen mellom de tykkeste og tynneste del av rotorens platen. Eclipse har en maksimal rotor kjøre ut av 0,002 til 0,003 inches , avhengig av året .
Material Transfer

Material overføringen er langt unna de mest vanligste årsaken til overdreven løp ut . Dette skjer når friksjon materiale fra bremseklossens følger en del av rotoren , vanligvis på grunn av overdreven rotor varme.
Reparasjon
p Det er bare to måter å reparere overdreven rotor kjøre -out . Den første måte å reparere det er å bruke en dreiebenk for å skjære en liten mengde av rotorens overflate av og gjøre den flat på nytt. Dette kan bare gjøres hvis platen tykkelsen er minst 0,882 til 0,96 inches , avhengig av året . Hvis rotoren faller under at spesifikasjonen , den eneste måten å reparere vibrasjoner det er å erstatte rotoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59179.html

Previous:
Next:

auto Bremser