Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer XJ Cherokee Brems økte

Tillegg av en brems booster til bremsesystemet i din Jeep Cherokee XJ gjør det lettere å stoppe SUV. Når dette booster går ut, går det ekstra kraft bort, slik at du med en hard å trykke ned bremsepedalen og et kjøretøy som er vanskelig å stoppe. For å løse det problemet, må den defekte brems booster fjernes og en ny installert. Dette tar omtrent en time å gjøre. Du trenger
3/8-inch skralle og socket satt
Fastnøkkel sett
Replacement brems booster
Vis flere instruksjoner
en

pop panseret på Cherokee. Løsne boltene som holder master sylinder til brems booster med en fastnøkkel, men ikke fjerne dem fra booster.
2

Åpne førerdøren og fjern trim panelet under rattstammen med en 3/8-inch skralle og socket. Ta av festeklemmen på toppen av bremsepedalen som holder booster binding til pedalen for hånd. Ta av boltene som holder booster til chassiset med 3/8-inch skralle og socket.
3

Ta av sugeslangen klipp på brems booster manuelt. Fjern boltene som holder master sylinderen til booster. Skyv master sylinder ut av booster og booster ut av brannmuren. Sett inn det nye booster på brannmur og løst installere master sylinder til booster med aksjen maskinvare.
4

Bolt booster til chassiset fra innsiden av førerhuset og koble booster ventilløfteren til på bremsepedalen med den opprinnelige holdeklipsen. Fest sugeslangen klippet til booster og stram mutrene som holder master sylinder til booster med fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59074.html

Previous:
Next:

auto Bremser