Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre PT Cruiser Bremseskiver

Endre bremseskiver i PT Cruiser er en vanlig del av en bremse jobb på denne bilen. Skivene fra fabrikken er tynne og har en tendens til å slites under minimumstykkelse spesifikasjonene i livet til ett sett elektroder. Hvis platene ikke endres når de er under tykkelse krav, symptomer, som pedal pulsering og kraftig vibrasjon ved bremsing, kan forekomme. Den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan erstatte de bremseskiver i en ettermiddag og gjenopprette sikker drift av kjøretøyet. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Socket satt
Allen socket satt
C-klemmen
Hammer
Wire børste
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag og skru av tenningen. Fest hjulene på den motsatte enden av kjøretøyet med bremseklosser. Hev og støtter PT Cruiser med et gulv jack og jack stands. Ta de riktige hjulene med en hjulmutternøkkel og legge hjulene til side. Sett lug nuts på et trygt sted for å unngå å miste dem.
2

Fjern de to caliper lysbilde pins med en 7 mm Allen socket og skralle. Slip C-klemmen over bøylen og posisjonere skruen akselen av klemmen på toppen av den ytre bremsekloss. Stram bøylen å komprimere bøylen stempelet i bøylen boring. Løft bøylen av rotoren og henge den fra front strut for å hindre skade på gummi bremseslangen.
3

Fjern de to caliper braketten boltene med en 13 mm pipe og skralle og lå braketten med bremseklossene. Hvis du også endre bremseklossene, installere nye pads bort på bøylen braketten.
4

Fjern rotoren ved å skyve den av hub montering. Rengjør hub overflate som gjør kontakt med innsiden av skiven med en stålbørste til å fjerne rust og avleiringer som har samlet seg.
5

Installer den nye rotoren over slepe studs og hub montering. Fester den til huben og med en lug mutter. Bolt bøylen braketten på plass over den nye rotoren og stram festeboltene. Klem innsiden og utsiden bremseklosser sammen mot rotoren. Skyv bøylen over rotoren og på plass på bøylen braketten. Installer og stram kalipperens lysbilde pins.
6

Fjern lug mutteren som fester rotoren og installere hjulet. Gjenta fremgangsmåten for den gjenværende siden. Hev PT Cruiser av de bukker og fjerne stands før du senker bilen til bakken med jack. Pumpe bremsepedalen sakte til det er hardt å presse. Prøvekjøre bilen for å bekrefte at problemet er løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58515.html

Previous:
Next:

auto Bremser