Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre rotorene på en 2002 Nissan Altima

The 2002 Nissan Altima er utstyrt med bremseskiver foran på bilen. Disse bremseskiver er de viktigste komponentene som bremseklossene bruke til å stoppe Altima. Bremsepedalen presser bremsevæske ned til bremsekalippernes. Bremsekalippernes skyver deretter bremseklossene mot fronten og baksiden av bremse rotoren. Når bremsekalippernes har skjøvet helt bremseklossene til bremse rotoren, vil Altima komme til en stopp. De bremseskiver må skiftes når de blir sporete eller vridd. Du trenger
Tire verktøy
Floor jack
Jack står
1/2-inch skralle
13 mm socket
Liten brekkjern
strikken
15 mm socket
Gummiklubbe
New bremse rotoren
Vis flere instruksjoner
en

Park 2002 Nissan Altima og sett på parkeringsbremsen. Pass på at bakken eller overflaten er jevn.
2

Løsne alle de slepe nøtter fra begge hjul med dekk verktøy eller hjulmutternøkkel som fulgte med 2002 Nissan Altima.


3

Jack fronten av altima opp fra korset ramme som er under fronten av motoren. Når bilen er høyt nok opp, plassere bukker under fronten jekkpunkter på begge sider av Altima. Deretter senke bilen på bukker.
4

Flytt til fronten sjåføren side hjulet og fullføre fjerningen slepe nøtter med dekk verktøyet. Sett lug nuts på et trygt sted. Trekk hjulet ut og sette den ned flat for å hindre at dekket ruller.
5

Se på siden av bremsen rotoren og plasser bremsekalippernes. Bøylen er den komponenten som huser bremseklossene. Fjern de to 13 mm bolter fra baksiden av bøylen med 1/2-inch skralle og en 13 mm stikkontakt.
6

Sett tuppen av den lille lirke bar i toppen av caliper og lirke bøylen frem og tilbake før den er løs nok til å fjerne fra rotoren.
7

Trekk bøylen av rotoren og henge den til nærmeste komponent med strikk ledningen. Trekk den ytre bremsekloss ut og sette inn C-klemmen. Komprimere bøylen sylinderen til den er helt inne i bøylen boliger. Fjern C-klemme og sette den ytre bremsekloss tilbake i bøylen.
8

Fjern bøylen braketten av bremse rotoren ved å fjerne de to 15 mm bolter fra baksiden av bøylen braketten med 1/2-inch skralle og en 15 mm-kontakten. Trekk bøylen braketten av bremse rotoren med hånden din og legg den på bakken.
9

Trykk på baksiden av bremse rotoren med gummihammer for å løsne bremsen rotoren opp fra brems hub montering plate. Trekk deretter bremse rotoren når den treffer hjul studs med hendene. Sett den gamle bremse rotoren til side og skyv den nye bremse rotoren på hjulet studs. Skyv den nye bremse rotoren hele veien tilbake til hjulet plate.
10

Flytt til passasjersiden av Altima og følger de samme trinnene ovenfor for utskiftning av bremsen rotoren. Deretter installerer du bremsekalipere og forhjulene på begge sider av Altima. Trekk til hjulmutrene ned så stramt som du kan få dem med dekk verktøyet.
11

Jack the Altima tilbake opp og fjern bukker. Senk Altima til bakken. Sveiv bilen og pumpe på bremsepedalen opp og ned for å stille bremseklossene til de nye bremseskiver. Slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58038.html

Previous:
Next:

auto Bremser