Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan justere bakre vals Bremser Med dekkene på

I motsetning til skivebremser, som er selvjusterende etter sin design, kreve at trommelbremser vanligvis benyttes på bakhjulene til mange biler trenger en innledende justeringen når nye foringer er installert og kan kreve rutinemessige omstillinger i tilfeller der de selv-justering ikke fungerer. Justering av trommelbremser er en relativt enkel oppgave som de fleste hjem mekanikk kan lett lære å utføre uten selv å måtte ta bakhjulene utenfor kjøretøyet. Trommelbremsen justering med bakhjulene på plass vil, faktisk, at du kan justere dem veldig nøyaktig. Du trenger
Hydraulisk gulv jack, eller andre trygge jack
to Jack står
Tre blokker, eller tilsvarende, til chock forhjulene
lommelykt eller slippe ledningen arbeidslys
Liten straight skrutrekker
Brake renere
Penetrating olje, med tryllestaven
Drum bremseinnstilling verktøy (også kjent som en "skje")
Vis flere instruksjoner
en

Place tre blokker, eller tilsvarende under forhjulene, for å tjene som bremseklosser. Jack den bakre del av kjøretøyet høy nok til å oppnå en komfortabel arbeidsplass under den. Juster de to bukker og legg en på hver side, under aksel hus for bakhjulsdrevne biler, eller under fundamentene for forhjulsdrift. Rock bilen litt for å sørge for at det er solid støtte på tribunen.
2

Finn bremseinnstilling tilgang åpning på baksiden av backing plate. Dette er vanligvis plassert i bunnen av platen. Fjern gummi plugg, hvis det er en dag med en liten rett skrutrekker.
3

Kontroller selv-justering gjennom tilgangen åpningen, ved hjelp av en lommelykt eller arbeid lys. Spray det med brems renere. Sett inn en plast tryllestav i spray hodet av en boks med penetrerende olje. Nøye spray utsatte adjuster tråder, tar seg ikke å få olje på bremsene. La den trenge i noen minutter.
4

Sett inn en brems skjeen i tilgangen åpner langt nok til å engasjere tenner på innstillingshjulet. Hvis regulatoren fungerer som den skal, vil det bare slå i én retning, og du vil høre en klikke lyd når du slår på innstillingshjulet.
5

Plasser en hånd på dekket og sakte rotere det som du stramme regulatoren. Hold dette opp til du kjenner motstand på bakhjulet. Når du føler en moderat motstand, stopp. Gjenta denne prosedyren på det andre hjulet. Prøv å få motstand på begge hjulene så lik som mulig.
6

Fjern jack står og senke bilen til bakken. Trykk på bremsepedalen. Det skal føles fast og solid. Starte bilen, sette den i revers og sakte sikkerhetskopiere og stoppe et par ganger. Dette vil jevne ut de bakre justerbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57857.html

Previous:
Next:

auto Bremser