Hvordan Paint Stripes på en RV

Maleri striper på en RV er ikke noe annerledes enn å male dem på noe annet - hypotetisk, uansett. Selv en liten RV er altfor stor til å anslå stripe plassering og detaljer arbeid, noe som betyr at du må være spesielt oppmerksom på å sette mønsteret på forhånd. Husk at forbrukerne ikke lenger kan skaffe bilindustrien, flyktige organiske forbindelser som inneholder maling, som vil sikkert påvirker måten du nærmer maling jobb. Du trenger
1/8-tommers vinyl maskeringstape
3/8-inch vinyl maskeringstape
3-fot bred rull med maskering papir
Maroon Scotch Brite pads
Air kompressor
Paint pistol
Høy ytelse emalje maling
1/8-tommers pin-stripe
Vis flere instruksjoner
en

Rull en lengde på maskering papir flere fot lengre enn lengden på RV din og henge den på siden av RV med tape. Sikre den grundig, men ikke bruk så mye tape at du vil rive masken mens du tar den av senere. Normalt vil du legge ut striper på en bil kropp ved hjelp av malerens tape og da bør du lage en overføring maske etterpå. Men med noe så stort og flatt som en RV, hopper rett til å foreta overføringen maske.
2

Stå på den ene siden av RV og planlegge ut nøyaktig hvordan du vil at stripene skal se ut. Fra forsiden av RV, begynne å legge ned en linje av 1/8-tomme malers tape for å markere toppen av en stripe. Hvis du ønsker å stripe en helt rett linje, så kan du vurdere å bruke en krittstrek for å markere papiret først.
3

Trykk båndet inn i papiret med høyre pekefinger mens du holder rullen med venstre hånd. Duct tape fungerer også fantastisk for denne oppgaven hvis du ikke er ute etter å lage komplekse former, men du må pinstripe over malingen kantene senere. Fortsett å legge ut den øvre og nedre grensen av dine striper, blir svært nøye med å holde linjene glatt og rett. Noen feil her vil vises i det ferdige produktet.
4

Bruk en meget skarp barberhøvel å kutte ut midt i overføringen maske langs den nederste kanten av din topp tape linje og den øverste kanten av bunnen din en. Ideen her er å kutte ut den midtre delen av masken der stripe kommer til å gå, og etterlater en grense 1/8-tommers tape rundt det.
5

Bryt ut 3/8 -tomme båndet og går til forsiden av RV. Veldig nøye bruke 3/8-inch tape over 1/8-tommers tape slik at det nettopp passer med tape kanten på den ene siden og stikker inn i den åpne plassen ved 1/4-tommers på den andre. Trykk på denne utstikkende bit av kassett i RV kroppen til å feste masken til det. Fortsett å gjøre dette langs hele lengden av kroppen
6

Scuff området innsiden av masken -. Hvor stripe kommer til å gå - med en rød Scotch Brite pad. Ideen her er bare for å ta glansen av gammel maling slik at stripe maling pinner. Tørk området ned med en lofri klut og alkohol for å bli kvitt støvet.
7

Paint stripe på RV. Du har noen alternativer her. Hvis du er heldig nok til å ha en maling pistol og fulle bilindustrien VOC malinger, så vet du allerede hvordan du bruker dem. Hvis du ikke har VOC malinger, men ønsker at finish, ta RV til en body shop å ha dem spray det. Ellers, du sitter fast enten sprøyting panelene ned med en høy ytelse emalje - vanligvis referert til som "trailer maling," tilgjengelig til enhver jernvarehandel -. Eller spray male det med en svart, hvit eller beige apparatet epoxy
Side 8

La malingen til å sette opp, og deretter dra forsiktig 3/8-inch vinyl tape av RV kroppen og 1/8-tommers tape på papir maske. Veldig nøye trekke masken av RV og har en assistent hjelpe deg å bære den rundt til den andre siden av RV. Nå tape overføring masken til den andre siden av RV, med den tidligere ytre delen av masken med maling på den vendt mot kroppen av RV.
9

Påfør 3/8 -tomme bånd som beskrevet ovenfor. Denne gangen må du føle gjennom papiret for toppen av 1/8-tommers tape linje, siden det er nå på baksiden. Gjenta trinn 5 til 7. Hvis du tar RV til en profesjonell maler, bør du kanskje å lage en ny maske fra den opprinnelige slik at de er begge på plass når du kommer dit.
10

La malingen tørke, fjerne masken og undersøke dine striper. Hvis du ikke er helt fornøyd med kanter eller ønsker å skjule maling ryggen, så kan du gå over den med noen 1/8-tommers pinstripe for et mer ferdig utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96677.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger