Hvordan Tune en Opel Corsa C

Opel Corsa er en supermini (en liten kombi) som har vært i produksjon siden 1982, selv om det aldri har blitt solgt i USA. Opel Corsa C ble introdusert til det europeiske markedet i 2000 og ble erstattet av Corsa D-modellen i 2006. Motorene i Corsa C varierte fra en 1,2-liters firesylindret til en 1,3-liters dieselmotor. Som mange små kombi selges i Europa og rundt om i verden, er det Corsa et populært utgangspunkt for tuning, som er prosessen med å forbedre ytelsen. Du trenger
Socket sett og skralle
Floor jack
Diverse automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Installer ettermarkedet hjul og dekk. En av de vanligste er gjort på Corsa C er installaion av større, tilpassede hjul og dekk. Takket være den lille størrelsen på Corsa, 17-tommers eller 16-tommers hjul er store nok til å gi bilen en langt bedre utseende enn med aksjen, små hjul. Seigere ytelse dekk vil også forbedre håndtering. Å installere ettermarkedet hjul og dekk, heve bilen med et gulv jack etter å løsne mutrene på hjulene. Ta ut de gamle hjul og installere de nye ett hjørne av gangen. Når de nye hjulene er montert, trekke til mutrene med en hjulmutternøkkel.
2

Endre suspensjon. Når du har installert tilpassede hjul, oppgradere håndtering av din Corsa med stivere, lavere fjærer og ytelse sjokk. Dette vil gi en lavere kjørehøyde, som ingen tuned Corsa er komplett uten, og vil også gi bedre grep. Du kan også installere justerbare coilovers, som kombinerer sjokket og våren inn en justerbar enhet, selv om dette er dyrere alternativ. Installasjon av en ny suspensjon krever fjerning av det gamle suspensjon, så vel som en profesjonell innretting. Med mindre du har verktøy og kompetanse, er dette best installeres av en profesjonell mekaniker.
3

Endre motoren for mer kraft. Corsa C er en supermini, noe som betyr at motorene som den er utstyrt med er på de små side, og kan dra nytte av tillegg av mer kraft. På inntakssiden av motoren, vil en kald luft inntak erstatte den restriktive lager luft-boksen, og leverer mer luft til motoren, noe som kan øke kraften. Dette er også en del som vanligvis er lett å installere, da den bare krever at bestanden luftboksen skrus løs og den nye luftinntak montert på sin plass. En større diameter, free-flow eksos vil også legge strøm og gjøre motoren høres bedre, men dette bør installeres av en profesjonell.
4

Oppgrader bremsene. Corsa C er en relativt liten, lett bil så bremsene kan ha nytte av noe så lite som mer aggressive bremseklossene. Du kan også installere kryssborede rotorer, som vil spre varmen bedre enn de lager rotorene.
5

Endre utsiden. Et fullt innstilt Corsa vil vanligvis ha noen form for modifisert karosseri også. Her kan du installere noe så enkelt som en ettermarkedet frontspoiler for et mer aggressivt utseende. Det er også full body kits som inkluderer flere komponenter som endrer helhetsinntrykket av bilen. Eventuelle kroppen modifikasjoner bør installeres av en maling og body shop for de beste resultatene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96667.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger