Hvordan legge Horsepower til en 289 motor

Ford 289 er et medlem av Windsor familie av motorer og debuterte i 1963 Ford Fairlane. The Hi-Po, en forkortelse for høy effekt, ville motoren senere se bruk i Shelby GT-350 Mustang. Ford 289 var aldri ment å skape en masse hestekrefter, men likevel kan re-bygget for å produsere like mye strøm som er nødvendig. Re-bygge en motor er en veldig engasjert prosess som vanligvis ikke forsøkt utført av andre enn en erfaren mekaniker, men med riktig mengde forberedelser og materialer, kan gjøres i enhver garasje. Du trenger
Komplett sett med amerikanske og metriske skiftenøkler og stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

bestemme seg for et budsjett. Det er et gammelt ordtak i racing som gjelder her: ". Tilgang kostnader Hvor fort vil du reise?" Mengden av penger brukt på en motor er direkte relatert til hvor mye hestekrefter det skaper. Minst ti tusen dollar vil være nødvendig å slå en helt original 289 inn i en race-klar motor.
2

Sett sammen en liste over deler. Delelisten bør være så omfattende som mulig, tar hensyn til at ting kommer opp uventet. De viktigste delene som bør byttes ut er; den roterende forsamlingen (inkludert veivaksel, koble stenger, og stempler), kamaksel, topplokk og valvetrain, eksos overskrifter, tenning, forgasser, og ladet luft induksjon system (supercharger)
3

Demonter motoren i sin helhet. Motorblokken må testes for strukturell integritet. Du vil også måtte ta i motoren gjennom en omfattende ombygging prosess som vil kreve at alle fabrikken deler og interne komponenter fjernes.
4

Utfør Magnaflux og sonisk testing. Disse testene vil avgjøre om det er noen sprekker eller svake flekker i motorblokken og må utføres av et fullt utstyrt rase butikk. Etter motorblokken vært brukt, må en rekke maskinelle operasjoner utføres for å sikre riktig tilpasning del og jevn drift. Nødvendige maskineringsoperasjoner inkluderer:. Linjen kjedelig veivakselen og kamakselen tidsskrifter, justere honing sylinderveggene, planende sylinderen dekk, avgrading og utjevning olje passasjer og gallies
5

Installer nye deler. Ikke alle delene som er nevnt må oppgraderes ytelse deler. Enhver kombinasjon av ytelse deler vil øke motorytelse. Følgende er delelisten montert i trinn 2 og omtrentlige hestekrefter gevinster knyttet til hver brikke: roterende montering-50, kamaksel-100, topplokk og valvetrain-100, eksos hoder-25, tenningssystemet-20, forgasser-25, kompressor -200. Disse er alle grove tall, men bør gi en idé om viktigheten av hver bit. Alle listede deler skal byttes ut med nye, selv om de ikke er ytelse varianter.
6

Prøvekjør motoren. Sørg for å følge riktig innkjøring prosedyrer. For å kunne bryte i en ny motor, bør det kjøres på ulike hastigheter mellom 500 og 1200 motorturtall (rotasjoner per minutt) for den første halve timen av kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/96234.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger