Kald luft inntak komponenter

Mens standard bil inntak er mindre støyende enn ettermarkedet inntak systemer, de har generelt mange vendingene i rørene. Luftinntakssystemet ligger i motorrommet under bilens panser. Dette skaper ikke bare varm luft, men også mindre luft når motoren din, og hindrer deg fra å få optimal ytelse fra motoren. Høy ytelse luft inntak systemer har mange forskjellige funksjoner, men komponentene i en originalt utstyr (OE) luftinntak er få og enkle. Air Filter

Nesten hver ettermarkedet luft inntak systemet har gjenbrukbare luftfiltre som ikke bare hjelpe miljøet, men spare penger i det lange løp også. Luftfiltre er miljøvennlige fordi de rense skitt fra din OE luft inntak system som reduserer risikoen for høy forbrenning i motoren.
Throttle

Hovedtyngden av luft som passerer gjennom OE Luftinntakssystemet er kontrollert av gassen. Gassregulatoren er festet til en kabel koblet til gasspedalen der det kan betjenes av føreren. Som sjåføren gjelder gassen, er mengden av luft som passerer gjennom inntak tube redusert.

Inntak tube

Air inntak rør er funnet i foran OE luftinntakssystem, og er vanligvis laget av plast. Inntak tube ruter utenfor luft fra et vakuum som er produsert i motoren sylindere.
Manifold

Luftinntaket manifold fordeler luftstrømmen inn mange separate rør som fører til forskjellige motor sylindere som bidrar til å holde en trygg luftstrøm. Sikker luftstrøm er definert som den riktige mengde luft fordelt gjennom luftinntaket slangen som fører til motorsylindrene. Når luften er ujevn, det utgjør en potensiell trussel mot motorens sylindre. Dette i sin tur skaper den mest ideelle forbrenningsvirkningsgraden. Luftinntaket manifold er vanligvis plassert i et deksel som beskytter den mot rust og andre skadelige elementer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95770.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger