De motortyper for en '97 Civic EX

The 1997 Honda Civic EX kom fra fabrikken med en 1,6 liter, single overhead cam motor som produserte en mager 126 hestekrefter og kun 107 fot pounds av dreiemoment. Mens mer enn nok for den gjennomsnittlige daglige driver eller dagligvarebutikk fetcher, kan motoren forlate noe å være ønsket i kraft avdelingen. Imidlertid gjorde fabrikken ikke inkludere noen alternativer for en kraftigere motor for de som søker litt mer spenning fra sine samfunnskunnskap. De med litt av bilbransjen kompetanse kunne erstatte denne fotgjenger lager motor for noe med betydelig mer grynt, imidlertid. Den B16A

Selv tilgjengelig i flere konfigurasjoner, var B16A en enormt populær oppgradering fra standard motor finnes i Civic EX, først og fremst fordi motoren ble gjort for 1999 Civic Si, som delte den samme kropp og ramme av Civic EX. Det var en enkel plug-and-play erstatning jobb og selv brukt samme motor mount poeng, med mindre endring, som lager motoren. Den B16A produserte 160 hk og 111 fot pounds av dreiemoment ved hjelp av en daværende newish V-tech ventil timing teknologi. Mens det ville sikkert bolt opp til bestanden overføring, er et beefier overføring anbefales, da aksjen man ikke ble bygget for å håndtere den ekstra kraften.
B20Z

Den B20Z ble et svært populært valg, spesielt etter at det ble funnet at ved å bolte på hodet av de populære K-serien ytelse motorer, kan disse tykke blokker produsere alvorlige makt. I det amerikanske markedet Honda CR-V, produserte de 146 hestekrefter og 133 fot pounds av dreiemoment. Med K-serien hoder, kunne de lett skyve forbi 200 hestekrefter mark. Selv ikke en direkte passform, sub rammen av Civic og CR-V deler mange likheter, slik at motoren ikke er for vanskelig å få plass i motorrommet, til tross for den mye større størrelse. Leverer overføring av enten en Civic Si eller en Acura RSX ville være klokt.
The H22A

Funnet i etasjer Honda Prelude sportsbil i det siste generasjon før det ble avviklet, er denne kraftige firesylindrede en merkelig, men populært valg for Civic Ex også. Fordi Prelude og Civic aksje liten eller ingen likheter i ramme og motor bay konstruksjon, krever dette swap noen kreative montering og potensielt enda noen skjæring. Men den 200 hestekrefter og 156 fot pounds av dreiemoment gjør det verdt det. En overføring oppgradering i dette tilfellet er ikke engang et alternativ. Den økte kraftutfoldelse ville være altfor mye for aksjen Civic EX overføring å håndtere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/95306.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger