Dreiemomentomformere Forklart

Kjøretøy som er utstyrt med en automatisk girkasse bruke en momentomformer i stedet for en clutch, som gjør bilen gå på tomgang uten propelling bilen. Når kjøretøyets motor når en viss fart, Routs momentomformeren kraften produsert av motoren til transmisjonen. Dette er referert til som momentomformeren er "stall hastighet." Hva en momentomformer Har

momentomformer faktisk gjør tre oppgaver: For det første, overfører et dreiemoment omformer kraften som genereres av motoren til overføring innspill aksling. For det andre multipliserer det dreiemomentet som produseres av motoren for å tilføre motoren en mekanisk fordel ved omtrent et 2:1 forhold. For det tredje viser en momentomformer overføring front pumpe for å produsere det hydrauliske trykket overføring krever å fungere riktig.
Komponentene i en momentomformer

momentomformer bør være tenkt på som to halvdeler. Den halvdel som går til motoren, kalles den fremre skall eller "impeller", mens den halvdel som er tilkoblet transmisjonen kalles det bakre skall. Mellom løpehjulet og bak skallet er statoren, turbin og sprag.
Momentomformer Process

Turbinen kobles til de viktigste skaftet av overføring, og pumpehjulet er festet til veivakselen, som får den til å rotere ved motorhastigheter. Som impelleren spinner, trekker det i overføring væske gjennom sentrum, deretter krefter som væske ut av finnene. Den svært presset væske opptrer deretter på bladene på turbinen, som fører til at turbinen til å spinne. Når skovlhjulet roterer raskere enn turbinen, opererer statoren for å omdirigere overføring væske tilbake til impelleren for å øke trykket ved hvilken fluidet utøver mot lamellene av turbinen ved lave hastigheter, som forsterker dreiemoment. Hvis sendingen er i gir og motoren går på tomgang, bruke bremsen fører nok dra for å tillate impelleren å spinne uavhengig av turbinen.
Stall Speed ​​

Stall hastigheten er den maksimale hastigheten som turbinen kan holdes stabil på full gass. Enkelt sagt, er en omformer sin stall hastighet hastigheten som en motor må slå, målt ved omdreininger per minutt eller "turtall," å begynne å flytte bilen. Når motorens turtall øker, spinner statoren i omformeren sammen med resten av konverter, og er ansvarlig for å få bilen i bevegelse når gasspedalen trykkes inn.
Velge Stall Speed ​​

Hvordan velge en momentomformer sin stall hastighet er langt den vanligste spørsmålet om dreiemomentomformere. Den viktigste faktoren for å huske er at konverteringsprogrammets stall er hastigheten som motoren må slå før bilen begynner å bevege seg. Bilentusiaster ofte erstatte aksjen konverter med en som lar motoren nå en høyere hastighet før bilen begynner å bevege seg. Ved å forsinke punkt hvor kjøretøyet begynner å bevege seg slik at motoren til å nå den hastighet hvor det begynner å gjøre sin makt. Stock omformere har vanligvis en stall hastighet på mellom 1400 til 1800 rpm, mens litt modifiserte motorer kan bruke en omformer med en stall hastighet på ca 2400 RPM. Race motorer bruker ofte dreiemomentomformere med en stall hastighet på 3500 RPM.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/94996.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger