Slik installerer du et lys i et lukket Triton Snøscooter Trailer

Triton tilhengere blir brukt av snøscooter, ATV, motorsykkel og farkost entusiaster over hele verden. Deres omfattende bruk av aluminium reduserer den totale vekten av tilhengeren som gjør det lettere å slepe. Aluminium har også den ekstra fordelen av å stå opp elementene på grunn av sin tregere forverring hastighet enn stål. Triton er fullt lukkede tilhengere kan noen ganger være ganske mørkt under lasting og lossing lekene dine om natten. Installere et interiør lys er en rask prosjekt som vil forbedre nattetid utflukter. Du trenger
12-volts innvendig lys med innebygd switch
16/2 isolert ledning
Scotch lock kontakter
Butt-kontakter
Tenger
Avisoleringstang
Cable bånd, Elektrisk Tape
Vis flere instruksjoner
en

Monter 12 volt lys i midten /toppen av tilhengeren i henhold til produsentens anvisninger. Selvgjengende skruer og en drill kan brukes til å feste den til aluminiumsramme av tilhengeren.
2

Strip og koble den 16/2 gauge til de to ledningene på lyset med baken kontakter . En rumpe kontakten fungerer ved å plassere de to ledningene i hver ende og komprimere med tang. Forsiktig napp på ledninger for å sikre en sikker tilkobling.
3

Kjør ledningen langs rammen på lukket tilhenger feste med strips. Denne ledningen vil kjøre hele veien til tilhengere tungen.
4

Koble denne ledningen til tilhengeren ledningsnett med Scotch Lock-koblinger. Den live wire (+) vil gå til seletøy brun ledning og jordledningen (-) vil gå til den hvite ledningen. The Scotch kontakter arbeid ved å plassere trailere wire i den ene sporet og lyset sin oppslagstavle i den andre og lukke porten. Når låst, tvinger det ledningene ned på et metall-kontakt.
5

Wrap alle tilkoblingene i elektrisk tape for å gi ekstra beskyttelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85908.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger