Motordekselkonstruksjon Instruksjoner

En motordekselkonstruksjon hette tar luften som treffer frontruten og suger det inn i motoren. Dette kjøler luften i motorrommet og kjøler luften kommer inn i motoren fra luftinntaket. Dette øker hestekrefter og reduserer temperaturen i motoren. Cowl hoods gradvis øke i høyde, som du kommer nærmere til frontruten. På baksiden av den graderte flate er en skjerm. Det er der luften kommer inn i motorrommet. Motordekselkonstruksjon veiledningen inkludere fjerne den gamle hetten og installere den nye hetten. Du trenger
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og har en annen person til å holde panseret opp. Denne jobben krever en assistent.
2

Fjern boltene som holder panseret struts bort på panseret. Hood struts holder panseret opp slik at du ikke trenger å bruke en hette prop. De fleste hette struts bruke en Allen skruen. Hvis bilen din bruker en hette prop og ikke en hette strut, kan du hoppe over dette trinnet. Ikke ta ut hette prop under denne prosessen.
3

Finn panseret låsen på forsiden undersiden av panseret og fjern de to skruene som fester den til panseret. De fleste glassfiber hoods ikke leverer panseret låsen slik at du må bruke den gamle. Hvis ved en tilfeldighet, ble en ny panseret låsen leveres med den nye hetten hette, kan du hoppe over dette trinnet.
4

Koble gummi linjer fra plast klips på baksiden undersiden av panseret. Dette er du frontruten vaskemaskin linjer. Fjern gummi linjer fra noen klemmene festet til undersiden av panseret.
5

Fjern de fire boltene som fester panseret til hengslene. Du vil lokalisere to bolter på hver side av hetten. Fjern den ene side mens den andre person til å holde den andre siden. Når du har fjernet din bolter, hånd skrallen til den andre personen, slik at du kan holde din side, og de kan fjerne boltene fra deres side. Løft panseret av hengslene og sette den ut til siden.
6

Place panseret på hengslene og fest den med skruene som følger med den nye hetten hette. Stram boltene, men ikke skru dem helt. Du vil ha muligheten til å flytte panseret på hengslene for å stille den opp.
7

Nedre panseret ned sakte. Hvis det ikke stille opp du kunne knekke hette eller bulke fendere hvis du skulle miste den ned. Se på rommet mellom hetten og hver fender. Juster hetten på hengslene til plass på begge sider er lik hverandre hele lengden av panseret.
8

Løft panseret opp. Vær forsiktig så du ikke flytte den på hengslene. Stram boltene med stikkontakten og deretter sakte senke panseret på plass og dobbel sjekke det for å sikre at det linjer opp riktig.
9

Løft panseret opp, sikre panseret strut (hvis montert) og fest den gamle panseret låsen til den nye hetten.
10

Koble gummi linjer til frontruten vaskemaskin dyser på den nye hetten hette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85892.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger