The Best Carburetors for Stock VW Motorer

Fra 1961 til 1974, brukte Volkswagen seks forskjellige Solex forgassere. Disse sentrum-mount, single-barreled forgassere var underdimensjonert i forhold til karbohydrater fra andre bilprodusentene, slik at de begrenset gass kjørelengde og ytelse på VWs løpet av disse årene. En forgasser regulerer drivstoff /luft blanding i motoren din, så det har alt å gjøre med hvor godt det går. Hvis klassiske Volkswagen er seg svak og svak, vil en god erstatning forgasser gi den et nytt liv. Brosol H30/31

Brosol H30/31 er en direkte erstatning for 28PCI, 28PICT og 28PICT /en OEM (Original Equipment Manufacturer) forgassere at Volkswagen er 36 - og 40-hk ,1,200-cc (kubikkcentimeter) motorer som brukes 1951-1965. Siden Brosol H30/31 er litt større enn disse forgassere, vil du også få en liten økning i hestekrefter når du installerer den.

Brosol sin H30/31 kan også erstatte 30PICT /1, 30PICT /2, 30PICT /3 og 31PICT /3 forgassere brukt i 1300 - til 1600-cc motorer, og australske VW butikker anbefaler det for alle Volkswagen-motorer inntil 1600 ccm. Siden disse motorene har ulike luftstrømmen enn 1200-cc motor, må du re-jet den Brosol H30/31 å levere den beste drivstoff /luftblandingen for hver enkelt, og du trenger også en 30/34 adapter til passer H30/31 til en tvilling babord motor.
Pierburg 34PICT /3
p Hvis du har en 1971 eller nyere dual port motor, er den Pierburg 34PICT /3 en god erstatning carb. Made in Brazil, har det en akselerator pumpen kobling som gnir mot dynamoen, så du må slipe ned dynamoen casing å få denne carb å passe. Pierburg er sammenhengen klarner lett dynamo og carb har rett port for et vakuum forhånd distributør. Selskapet har også opparbeidet seg et rykte for høy kvalitet støping og maskinering.
P Som god som disse karbohydrater er, har de ikke de beste strupeaksel foringer. Pierburg foringer er laget av myk aluminium, slik at de kan slites ut i mindre enn tre år. Hvis du erstatter dem med de laget av messing du får en bedre levetid.
Weber IDF

Weber IDF er hot rod av denne gjengen, og det er laget for 1600 - til 2200-cc, dual port motorer. Ifølge januar 2000-utgaven av "Dune Buggies og Hot VWs" magasinet, er det også "utvilsomt den mest populære linjen av ytelse forgassere brukt på VW ærverdige boxer motor." Disse italiensk-laget forgassere anses et kunstverk av mange og de blir tilbudt i 40 -, 44 - og 48-mm (millimeter) boring størrelser. Siden den viktigste, inaktiv, luft korrigering og akselerator pumpe jets er utskiftbare, så er som emulsjon rør og venturis, kan disse karbohydrater være finjustert til motoren din.

Nettstedet Aircooled.net er en fan av Weber IDF siden det har mange fordeler fremfor andre dual port erstatning forgassere. Et par av dem er IDF kompatibilitet med mange motorer, motorrom og luftfilter forsamlinger, dens nesten flomsikker float design, et vakuum forhånd port, fire progresjon hull for jevn lys-akselerator respons og sitt gode deler tilgjengelighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85587.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger