Hvordan Wire en 2001 Caravan for Trailer Lights

Du kan utvide funksjonaliteten til 2001 Dodge Caravan ved å legge en trekkrok til van å tillate deg å trekke små tilhengere eller bobiler. Som med alle kjøretøy, ved tauing, er du juridisk ansvarlig har fungerende bremselys på tilhengeren. Du kan koble 2001 Caravan for trailer lys med en trailer kabling adapter. Denne prosessen krever noen få verktøy og bør ikke ta lenger enn en time å fullføre. Du trenger
Flat skrutrekker
Trailer ledninger adapter
Kniv selg Electric drill
Kort skrue
Duct tape eller zip bånd
Vis flere instruksjoner

en

Park Dodge Caravan, slå av tenningen samt frontlykter. Åpne heisen gate.
2

Finn de to sorte push-pin festene som fester førersiden brems lett montering. Lirk festene ut med en flat skrutrekker, frigjør bremsen lett montering. Trekk bremselys montering direkte av for å fjerne det.
3

Skyv den røde fanen på den elektriske kontakten på innsiden av brems lett montering nedover for å låse opp den elektriske kontakten. Trykk ned tappen på bunnen av den elektriske kontakten og trekk kontakten bort fra bremselys forsamlingen. Sett bremselys forsamlingen til side.
4

Skrell bort gummimaljen på Caravan ligger bak brems lett montering. Skjær en liten åpning i midten av gummimaljen med et verktøy kniv slik at du kan mate ledningene fra ledningsnettet gjennom den.
5

Route ledningene fra trailer kabling adapter gjennom hullet i pakningen og sett omformer boksen inn i åpningen. Adapteren har tre kontakter, to Caravan lys kontaktene på den ene enden og en fire-polet trailer-kontakt i den andre enden, med en hvit jordledning og en omformer boks i sentrum.
6

Bytt tetningen slik at alle ledninger stikke gjennom maljen og omformer boksen er inne i fordypningen bak maljen. Koble til en av vognens ledningsnett til Campingvogns bremselys elektriske kontakten.
7

Bor et hull ved siden av gummimaljen. Sett inn en kort skrue gjennom metallringen på den hvite jordledning og skru den på den nylig boret hull i Caravan. Trekk til skruen.
8

Fjern den bakre støtfangeren skruen under gummimaljen langs den øvre kanten av bakre støtfanger. Lirk støtfanger bort fra Caravan litt og mate trailer kablingskontakt gjennom den bakre støtfangeren helt til den stikker under støtfangeren.
9

Koble gratis Caravan ledningsnettet til kontakten på bremsen lett montering. Skyv den røde fanen for å låse den fast på plass og sett bremselys forsamlingen. Skyv den svarte push-pins i å sikre lett montering. Sett på støtfangeren skruen.
10

Route tilhengeren ledningen under bilen langs innsiden av den bakre støtfangeren og langs tilhengerfestet på Caravan. Fester den til støtfanger og hengerfeste med duct tape eller zip bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85077.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger