Hvordan programmere en Avalanche Fjernkontrollens

Chevrolet Avalanche er en sport utility vehicle som er blant de mange biler som tilbys av Chevy med keyless oppføring systemer. Fjernkontrollene for disse systemene, kjent som fjernkontrollene, kan programmeres til senderen i bilen og brukes til å åpne dørlåser og bagasjerommet eller å sette av din panikkalarm. Du kan programmere systemer på Avalanche din fra førersetet med SUV-tasten og noen ekstra minutter. Instruksjoner
2006 og tidligere modeller
en

inn bilen gjennom førerdøren og lukke alle Avalanche dører bak deg.
2

Sett nøkkelen inn i tenningen og trykk og hold "Lås opp" bryteren på driver's-sidedør ved siden av deg med venstre hånd.
3

Cycle nøkkelen i tenningen "On" og "Off "to ganger på rad med høyre hånd mens du holder inne" Lås opp "-kategorien.
4

Slipp" Lås opp "-fanen og vente noen sekunder på at låsene skal automatisk syklus.

5

Hold de to låse og låse opp knappene på fjernkontrollen innen 20 sekunder. Du må holde på knappene til den låser syklus igjen, så kan du slippe å avslutte programmeringen.
2007 og senere modeller
6

Skriv inn din kjøretøyet og slå nøkkelen til "On" posisjon.
7

Trykk informasjonen knappen på midtkonsollen til displayet viser "Trykk for å lære på nytt Remote Key" hvis Avalanche er utstyrt med Driver Information Center. Hvis bilen din ikke har Driver Information Center, trykker du på trippteller til "lære på nytt Remote Key" vises. , Og trykk deretter på trippteller til meldingen "Remote Key Learning Aktiv" vises.
8

Trykk innstillingsknappen på Driver Information Center til displayet viser "Remote Key Learning Aktiv" eller, hvis ikke utstyrt, trykker du på trippteller til meldingen "Remote Key Learning Aktiv" vises.
9

Trykk og hold "Lås opp" og "Lock"-knappene samtidig i 15 sekunder, før du hører en dørklokke indikerer fjernkontrollene er programmert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84427.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger