Hvordan å programmere en Keyless Entry for en Chevrolet

Chevrolet lanserte sin første bil i 1914. I 1922 sluttet Chevrolet Motor Company krefter med General Motors. Det har vært et datterselskap av GM siden. Gjennom årene har Chevrolet gitt ut en rekke ikoniske biler, som Camaro og Corvette. I de siste tiårene, har selskapet blitt kjent for sine lastebiler og SUVer, spesielt løping og Silverado. De fleste nyere Chevrolet biler har nøkkelfri adgang. Disse kjøretøyene vanligvis kommer med to fjernkontroller, men du kan programmere inn andre fjernkontroller til systemet. Instruksjoner
Chevrolet Corvette
en

Slå tenningen til "On", men ikke start motoren. Trykk på "Reset"-knappen på bunnen av informasjons-senter panel.
2

Trykk på "Innstillinger" på informasjons-senter panel til skjermen er blank. Trykk og hold "Reset" i to til tre sekunder. Displayet endres til "Fob Learning". Trykk på "Reset"-knappen igjen. Displayet endres til "Hold Lk + Unlk første Fob."
3

Hold "Lock" og "Lås opp" på fjernkontrollen i fem sekunder. Displayet endres til "Fob Lært." The keyless-entry fjernkontrollen er programmert.
Chevrolet lastebiler og SUVer
4

Lukk dørene. Sett nøkkelen i tenningen uten å slå den. Trykk og hold "Lås opp" på døren panel.
5

Cycle tenningen mellom "On" og "Off" to ganger, endte i "Off." Release "Lås opp" på dørpanelet. Lytt til døren låses for å operere. Hvis de ikke gjør det, starte på nytt.
6

Hold "Lås opp" og "Lock" på fjernkontrollen til dekselet låses operere igjen. Forventer at dette vil ta ca 30 sekunder. Når du hører døren låses, er keyless-entry fjernkontrollen programmeres.
Chevrolet Camaro
7

Sett nøkkelen i tenningen. Vri den til "Kjør" i noen sekunder, og slå den deretter til "Off". Dette deaktiverer anti-tyveri alarm.
8

Åpne førerdøren. Trekk ut sikringen dekselet på siden av dashbordet for å få tilgang til sikringene. Ta sikringen verktøy fra baksiden av dekselet.
9

Trekk ut "Radio ACCY" sikring. Sikringen er i nedre høyre hjørne av sikringen blokken. Bruk diagrammet på baksiden av dekselet for å finne den, hvis det er nødvendig.
10

Vri nøkkelen fra "Off" til "Run" tre ganger raskt. Avslutt med nøkkelen i "Run." Døren låses vil fungere, slik at du vet at du er klar til å programmere fjernkontrollen.
11

Trykk og hold "Lock" og "Lås opp" ; på fjernkontrollen i 15 sekunder. Lytt for døren låses for å operere. Dette forteller deg at fjernkontrollen er programmert. Slå av tenningen. Sett inn "Radio ACCY" sikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83960.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger