Buick Remote Entry Instruksjoner

Buick biler er utstyrt med det meste av standard teknologier omtalt på biler rundt om i verden. Blant de viktigste av disse egenskapene er keyless remote entry system, som lar deg få tilgang til bilens bagasjerom, dører, panikkalarm og motor fra så langt borte som et par hundre meter. Disse nøkkelfrie oppføring fjernkontroller kan programmeres med ingen tidligere erfaring og vil være klar for bruk umiddelbart. Programmering Remote

Enten du kjøper keyless eksterne systemet standard med Buick kjøretøyet eller fra en deler butikken etter kjøpet, kan du programmere fjernkontroller fra hjemmet med bare din tenningsnøkkelen. Etter stengetid alle dører, gå inn i bilen med nøkkelfri fjernkontroller og din tenningsnøkkelen. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "Run"-stilling. Deretter trykker du på informasjon om bilen knappen til displayet viser "Trykk her for å lære på nytt Remote Key." Nå trykker du på sett /hvile-knappen til displayet viser "Remote Key Learning Active."
Etterbehandling programmeringssekvensen
p Med din Buick i klar-modus for å programmere fjernkontroller, trykk og hold både låse og låse knappene på fjernkontrollen for rundt 15 sekunder før slusene svare ved å sykle. Gjenta dette med noen ekstra fjernkontroller for å programmere dem også. De fleste Buick biler kan romme opptil åtte forskjellige nøkkelfrie oppføring fjernkontroller. Du kan nå slå nøkkelen tilbake til "Off" posisjon og ta den ut av tenningen for å avslutte programmeringen og begynne å bruke fjernkontrollen.
Bruke Remote

førerdøren kan låses eller låses opp ved å trykke på en av disse knappene en gang, mens du kan låse opp alle dørene ved å dobbeltklikke på knappen. Til pop stammen, bare trykke stammen knappen én gang. Å høres panikk horn, trykk på knappen en gang. For å slå på alarmen, hold knappen. Du kan også slå av alarmen ved å holde knappen inne.

Bruke den automatiske starter for motoren på Buick krever at du først trykker på låseknappen på fjernkontrollen. Deretter kan du trykke og holde motoren knappen til motoren starter. Den vil kjøre i ti minutter, og kan slås på igjen på samme måte. Å slå av motoren mens den er i gang, trykker du på låseknappen og holder motoren knappen til det stopper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83831.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger