Slik fjerner du Spjeldhus Fra en 98 Honda Civic

Som med nesten alle moderne biler, bruker 1998 Honda Civic en effekt kroppen i stedet for en forgasser. Spjeldhus bestemmer hvor mye luft og drivstoff inn i motoren når gasspedalen trykkes inn. I likhet med motorer med forgassere, vil endring av spjeldhuset til en som flyter mer luft og brennstoff øke antall hestekrefter som produseres av motoren. Skifte aksjen spjeldhus med en ettermarkedet enhet krever fjerning av den eksisterende spjeldhus. Heldigvis, fjerne den gamle enheten er enkelt å gjøre og tar bare noen få minutter. Du trenger
Wrench
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og fjerne den negative batterikabelen fra terminalen på batteriet med en skiftenøkkel. A "---"-symbolet er merket inn i batteriet saken ved siden av kabelen for å indikere at det er den negative kabelen.
2

Koble de to koplingsforbindelsene ligger på toppen av spjeldhus. Hver tilkobling har to klipp. Ett klipp ligger på hver side av forbindelsen. Klem klipp til forbindelsen, trekk deretter forbindelser ut av spjeldhus.
3

Fjern de to boltene som fester gassvaierens monteringsbrakett til toppen av inntak manifold med en skiftenøkkel.
4

Dra tuppen av gassvaieren ut av spjeldhus.
5

Løsne klemmen som fester luftinntaket røret til passasjerens side av spjeldhus med en Phillips skrutrekker, og trekk røret ut av spjeldhus.
6

Fjern de fire skruene som fester spjeldhus til inntak manifold med en skiftenøkkel, trekk deretter spjeldhus ut av fordeleren. En enkelt bolt ligger på hvert hjørne av spjeldhus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83829.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger