Slik tilpasser et Honda Ruckus

Eiere som ri en Honda Ruckus vanligvis gjør det for sine gass-lagring motorer og kompakt design som gjør dem gode motorsykler for bykjøring. Utformingen av Ruckus er solid og moderne, men mangler personlighet. Selv om disse syklene er relativt liten i størrelse og kort på goder, er det mulig å annonser litt teft og stil til din Honda Ruckus med ettermarkedet alternativer som hjul, dekk, maling grafikk og ytelse oppgraderinger. Du trenger
Aftermarket felger
Aftermarket dekk
høy flyt eksos skjerf
Grafikk kit
Ape hengeren styret
Vis flere Instruksjoner
1 < p> Installer ettermarkedet felger. Aksjen felger på Honda Ruckus er grunnleggende moped felger og legger unødvendig vekt på sykkelen. Ettermarkedet felger er lettere og stilig. De kommer også i farger som kan utfylle fargevalget av Ruckus din. Når du oppgraderer felger, er det vanlig å oppgradere dekkene samtidig. Det er mulig å oppgradere til dekk med mønster design som vanligvis finnes på street sykler som har flere hundre mer hestekrefter enn Ruckus.
2

Oppgrader til en high flow eksos lyddemper. Aksjen skjerf brukes på Ruckus er restriktiv, dvs., hestekrefter blir ranet av eksosanlegget fordi gasser ikke kan unnslippe motoren raskt nok. En high flow eksos lyddemper vil ikke bare legge til et par desibel til sykkelens eksos notatet, vil det redusere mottrykk og gir mulighet for flere hestekrefter gevinster.
3

Installer en Ruckus grafisk kit å tilpasse maling ordningen. Populær på smuss sykler og firehjulinger, grafikk Pakkene er populært med scooter entusiaster også. Legge til grafikk vil tillate deg å legge et personlig preg til Ruckus din.
4

Installer ape hengeren styret. Ape hengeren styret ble gjort kjent da folk begynte å installere dem på tilpassede Harley-Davidson motorsykler. Disse styret sitte høyt så du må nå ut til å holde dem. De gir en sykkel et tilpasset utseende, men kan ta litt tid å venne seg til. Men de vil sikkert snu hoder på en Ruckus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83651.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger