Hvordan havn og polere en Intake Manifold

Porting og polering en motor inntak manifold er et viktig skritt i å optimalisere ytelsen, spesielt hvis det er en modifisert motor. Porting er den prosess hvor materialet på innsugningsrøret er fjernet for å åpne seg og forstørre portene mens polering jevner ut overflaten. Begge metodene optimalisere luftstrømmen inn i motoren og derved øke hestekrefter. Jobben er arbeidskrevende og dyrt hvis du betaler noen for å gjøre det, men det kan gjøres selv med riktig verktøy og kunnskap. Du trenger
Porting og polering kit
Socket og skralle
WD-40
Manifold pakning
Machinist er blått fargestoff
Vis flere instruksjoner
1.

Fjern inntaksmanifold fra motoren. På moderne biler vil dette vanligvis innebære å fjerne flere komponenter for å tillate manifolden skal fjernes, men vil variere fra bil til bil.
2

Bruk en manifold pakning for å finne ut hvor og hvor mye du skal portere fordeleren. Plasser pakningen over overflaten som mates til motoren. Materialet mellom kanten av hullene på pakningen og kanten av hullene på manifolden er hva som må fjernes.
3

Marker området som skal fjernes med maskinister fargestoff eller Fest pakningen til manifolden som en veiledning.
4

Fjern overflødig materiale og åpne opp portene med høy hastighet, Luftdrevne jeksel og en grov cutting stein. Flytt cutting stein konsekvent rundt kanten av porten, ta vare å ikke fjerne materiale som er dekket av pakningen selv. Rengjør manifold med DW-40 med jevne mellomrom for å hindre at polering verktøy fra å få gummiert opp.
5

Glatt ut kantene på porten når materialet er fjernet med stadig høyere grus polering pads og kjegler. Glatte ut kantene på åpningen inn i manifolden for å gi luften en jevn, progressiv passasje.
6

Inspiser innsiden av inntak traktater for støping merker og grove områder.
7

Fjern avstøpning merker og glatte ut svingene der manifold endrer retning med en grov cutting stein på terningen jeksel. Dette vil fremme luftstrømmen gjennom manifold som den beveger seg til motoren.
8

Polsk innsiden av inntak manifold med stadig finere polering kjegler. Fullfør polering med 120-sandpapir. MERK: Ikke poler inntak traktene før de er helt glatt, siden dette vil hemme drivstoff forstøving
9

Sett inntak manifold i det motsatte av fjerning.. Start bilen og se etter lekkasjer mellom manifold og motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/83396.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger