Slik installerer Chrome trim rundt frontruten

Hvis du vil legge litt glans og verdi til bilen din , bør du vurdere å installere kromlister . Du kan sette krom trimme ganske mye hvor som helst på bilen , men en enkel område å starte er rundt frontruten. Installere krom trimme selv vil spare deg for en betydelig sum penger , som en auto - body shop kan lade mer enn $ 200 for frontruten krom alene. Kjøp peel- og -stick kromlister fra en auto deler butikken . Du trenger bare din bilmodell og år for å bestille trim som passer frontruten størrelse. Du trenger
Rubbing alkohol
Rags
Chrome trim
Vis bruke mer Instruksjoner
en

rubbing alkohol til en fille . Skrubb med fille fra kanten av frontruten til 4 inches bort fra frontruten . Gjør dette rundt hele frontruten . Dette vil forberede overflaten for optimal heft.
2

Skrell voks papir på baksiden av trim . Senk krom trimme ned til kanten av frontruten , som starter på toppen. Har en venn hjelpe deg holde trim. Få den så rett som mulig.
3

Skyv en myk fille over toppen av trim for å få limet til å binde riktig til bilen som du bruker trim rundt omkretsen av frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88229.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer