Hjemmelaget Bil Top Roof Rack

Du kan velge å bruke en haug med penger på et takstativ hvis bilen ikke allerede kommet med en, eller du kan tilbringe en helg med noen PVC-rør og stropper for å bygge en selv. En gjør-det-selv takstativ kanskje ikke ser så glatt og profesjonelt som en standard alternativ, men den gjør jobben og er mye enklere å fjerne enn den innebygde i de som kommer med bil. Bygge rammen med PVC Pipe

PVC rør (plastrør brukes for de fleste moderne rørleggerarbeid) er billig og solid og lett å finne hos din lokale Oppussing sentrum. Mål av taket av bilen, og deretter kjøpe brikker for å matche de dimensjonene du trenger. Bruk albueledd og t-ledd for å danne svingene og ekstra struts du trenger for racket.
Må ikke limes

Du kan bruke rørlegger er lim for å forsegle tilkoblinger på din takstativ. Imidlertid, i de fleste tilfeller bare tørr sammenstillingen vil være solid nok. Dette betyr at du vil være i stand til å demontere og lagre din takstativ raskt og enkelt når du ikke bruker den.
Form Fit med skumgummi

Skjær en stripe av skumgummi for å matche lengden med ytterkantene av din PVC ramme. Bruk skumgummi 1/2 til 3/4 inches tykke. Du kan lime dette til bunnen av rammen, eller la friksjon og press holde den på plass. Den skumgummi vil tillate deg å cinch rammen ned hardere på bilen, og reduserer veistøy mens du er på farten.
Bruk Spesialiserer Montering Deler

Når det gjelder de delene som faktisk knytte et takstativ til din bil, bruke deler laget for jobben. Du kan jerry-riggen noe sammen med klatring webbing og alligator klipp, men de spesialiserte deler er billig nok og laget spesielt for den jobben du har tenkt å bruke dem til. Hvis du har problemer med å finne takstativet bånd, sjekk auto deler og sportsbutikkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88214.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer