Norge bil >> Bil >> biler >> Content

Mis rop For Chevy Fortsetter

Går inn det femtende løpet av den pågående sesongen av Nextel Cup Series, har Chevy å stri med historie. Det var i 2001 at en Chevrolet bil vunnet ved Michigan International Speedway (MIS). Mens J.J. Yeley tok pole posisjon, Chevy drivere er fortsatt skeptisk til sporet. Siden Jeff Gordon vant på MIS 10. juni 2001 vant enten en Ford eller en Dodge på speedway. På søndag, fortsetter winless strek for Chevrolet som en Ford bil krysser mållinjen på første. Carl Edwards, kjøring nummer 99 Office Depot Ford Fusion, tok seieren i Michigan International Speedway fra en rekke Chevy biler. Hans seier merket bare det andre løpet denne sesongen at en Chevy bil ikke har vunnet. Edward seier på Citizens Bank på søndag er den femte seier i karrieren i Nextel Cup Series. Seieren er Edward sin første race seier i årets utgaven av Nextel Cup Series. Dette markerte også femte gang at han tok en topp ti plassering. Ut av de 200 runder i løpet, ledet Edwards 63, mest mulig ut av alle sjåførene som betyr at han er konsekvent i sin opptreden på søndagens løp. "Det føles utrolig," sier Edwards etter seieren. "I går kveld Sharp Aquos Fusion var virkelig fort i Busch løp og hadde litt motgang og vi ikke vinne ting, og vi skulle ha. Det var vanskelig å sove i natt, og da jeg sto opp i morges og Bob og jeg snakket litt, og han overbeviste meg til å legge det bak meg og gå ut og gjøre en jobb. Og da vi sped på pit veien en gang og fikk satt i ryggen, og vår bil var god nok til at det gjorde det tilbake til forsiden. Og så på slutten der, Martin Truex var bare, jeg mener, han var utrolig rask, og Martin har vært på en rull det siste, så det var flott å være i stand til å slå ham i, egentlig, en head-to-head løp. Det betydde mye - spesielt for Ford her "Chevrolet har ikke vunnet et løp på Michigan International Speedway siden 2001 og det synes at de ville vente til neste år å bryte winless strek.. The Michigan International Speedway er å anse som en Ford spor siden av de siste seks løpene, vant Ford fire mens Dodge biler vunnet to. Dodge biler som brukes i Nextel Cup Series er Dodge Ladere som er like gode resultater som Dodge Ram brukes i NASCAR Craftsman Truck Series som ikke trenger en Dodge Ram pickup bil dekke etter eller før et løp. Dale Earnhardt Inc. 's Martin Truex Jr postet den høyeste finish for en Chevrolet kjøretøy da han krysset mållinjen i andre. En annen Chevrolet bilfører som kjempet tappert for seier, men til slutt kom opp kort er Tony Stewart som var drivkraften hans Home Depot Chevrolet Impala. Stewart klarte bare å satse en tredje plass, men han må ta det punktet starter fra baksiden av nettet. Casey Mears, kjøring for Hendrick Motorsports tok fjerdeplass mens Dale Earnhardt Jr fullfører de fem beste spillerne. Hans topp fem avslutning tok NASCAR superstjernen til tolvte plass i førerens plasseringer
By:. Anthony Fontanelle