Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Bestem bilforhandlere gjør handel i verdi?

Hvis du handler i en bil å leie eller kjøpe en ny en, en del av opplevelsen hos forhandleren kan innebære forhandle verdien av kjøretøyet du overgi. Selv om handel i verdivurdering praksis kan variere fra forhandler til forhandler, de fleste har en in-house system for å bestemme hvor mye de vil betale for bilen din. Vehicle Alder og kjørelengde

Hvor gammel bilen din er, og hvor mange miles du har på det vil hjelpe giveren bestemmer verdien. Generelt, biler mister verdi som de gamle. Likeledes har mer kjørelengde en bil jo mindre vil det være verdt. Forhandlere ta hensyn til alder og kilometerstand fordi det også kan påvirke noen produsentens garanti.
Bilder kosmetiske og mekaniske Hensyn

Før overdragende bilen en verdi, en forhandler vil trolig grundig inspisere sitt interiør og eksteriør. På utsiden, vil de se etter riper og bulker, undersøke hodet og baklykter og tilstanden din glass og speil. På innsiden, de fleste forhandlere fokusere på elektroniske komponenter, møbeltrekk og teppe tilstand.

Den viktigste komponenten i bilen, de mekaniske delene, vil nøye testet. Dealership vil sannsynligvis ha en sjekkliste for å hjelpe rang og evaluere din bil.
Demand

lokale etterspørselen etter bilens merke og modell vil påvirke verdi. Hvis bilen din er svært ettertraktet, kan en bilforhandler ta det i betraktning. Hvis bilen er lett tilgjengelig, har giveren lignende modeller på lager eller det ikke er i høy etterspørsel, dets handel i verdi kan senkes.
Bokførte verdier

Profesjonelle forhandlere har tilgang til engros bokført verdi og Manheim Market Report for å finne ut hvor mye bilen din er verdt på auksjon. Verdien av bilen din vil bli bestemt av hva tilsvarende biler er for tiden tilgjengelig for på engros-pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150862.html

Previous:
Next:

handel Ins