Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan får jeg den beste Trade -in avtale på en bil?

Den beste måten å få en god trade-in avtale for bilen din er å forberede seg på forhånd . Gjøre noen undersøkelser, rengjøring av bilen og gjør at den er i god stand vil hjelpe deg å gjøre en best mulig avtale . Vet verdien

Siden forhandlere kjøpe engros og selge på veiledende priser , er deres fortjenestemargin bredere hvis de betaler mindre for trade-in . Utdanne deg selv om verdien av bilen, både som en trade-in og for et privat salg . Kelley Blue Book er en pålitelig kilde som vil gjøre deg i stand til å unngå handel i bil for mindre enn dens verdi. Kjøpe den på bokhandlere eller gjennom Kelley nettstedet. Du kan også sjekke ut NADA.com og Edmunds.com ( se Resources for koblinger).
Rengjør Bil

Bilen bør være så ren som mulig , innvendig og utvendig , for å skape et godt inntrykk på giveren. Rengjør innsiden av bilen , eller har det detaljerte. Vask og voks utsiden. Dette vil gi giveren inntrykk av at bilen har vært bra brydde seg for , som kan oversette til en høyere annenhåndsverdi .
Utføre vedlikehold
< p > Før du tar bilen inn, inspisere den for tegn på slitasje. Hvis dekkene er slitt , for eksempel erstatte eller reparere dem . Erstatte eller toppen av væske hvis det er nødvendig , og utføre annet vedlikehold som kan være nødvendig . Dette vil innprente forhandleren at bilen har blitt behandlet godt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150861.html

Previous:
Next:

handel Ins