Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan donere jeg en bil i Long Island, NY?

I større New York-området, som omfatter Long Island, en rekke veldedige organisasjoner står klare til å godta donert bil. Faktisk vil de fleste av disse institusjonene kommer til huset ditt, plukke opp bilen gratis og gir en kvittering som du kan bruke for skatteformål. For å få fortgang i prosessen, har tittelen klar, og hvis bilen ikke er i stand kjører, gjøre spesielle avtaler med de veldedige institusjoner slik at de kan komme rustet til å taue den. Instruksjoner
en

Ring på Aktivert Ministries på 866-748-1928. Aktivert Ministries er en ideell organisasjon klassifisert med skattemyndighetene som en 501 (c) 3 veldedig institusjon og eventuell donasjon du gjør for dem er fradragsberettiget. Veldedighet proklamerer at det vil plukke opp noen bil i enhver tilstand og selv akseptere biler uten en tittel. Men, vær oppmerksom på at du vil bli bedt om å bevise at du eier bilen og har rett til å donere det hvis du ikke har tittelen.
2

Fyll ut skjemaet på Breast Cancer Survivors veldedighet bil donasjon program nettside eller ringe dem på 800-648-1902. Organisasjonen er en sertifisert veldedighet, og vil utstede en kvittering for å sikre at donasjonen er fradragsberettiget. Hvis du har relaterte elementer som en RV, trailer eller tungt utstyr, kan du donere disse også og alt kan bli plukket opp fra kontoret eller hjemme uten kostnader for deg. Organisasjonen kjemper brystkreft og bruker 92 prosent av de donerte midler til pasientbehandling, med bare åtte prosent går til administrasjonskostnader.
3

Ring 877-527-7454 (eller 877KARS4KIDS) til donere bilen din og få en hotell kupong. I tillegg til den vanlige gratis pick-up og en kvittering som gjør din donasjon skattemessig fradragsberettiget, gir dette veldedighet også en kupong for to netter og tre dager på et hotell, der du kan velge blant 40 deltakende alpinanlegg. Kars 4 Kids er en landsdekkende organisasjon som gir støtte til utdanning, materielle og åndelige behovene til vanskeligstilte barn. Veldedighet gir også rask pick-ups og vil komme til deg i 24 til 72 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150859.html

Previous:
Next:

handel Ins