Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Trade-Ins Arbeid på bilforretning?

Forhandlere får mesteparten av sine brukte bilen inventar fra kunde trade-ins. Det er vanlig for en kunde som kjøper en bil til å handle på sine gamle kjøretøy. Selge bilen privat er også et alternativ, som vil få deg mer penger mesteparten av tiden. Markedsforholdene har mye å gjøre med handel i verdi, for eksempel, kan cabrioleter ikke se en anstendig handel i verdi like før vintermånedene. Mange faktorer som går inn i en handel i verdi beløp. Bil Shopping

Forhandlere foretrekker at du plukke ut en bil som du ønsker å kjøpe før du gir en handel avgrensningsbrønn for ditt kjøretøy. Mange føler at hvis et tall er satt på bilen din og gitt til deg, vil du handle nummeret til forskjellige forhandlere, noe som gir en annen forhandler overtaket til slutt vinne din virksomhet. Når du plukker ut en bil, blir du spurt en rekke spørsmål om kjøretøyet, slik som bilen kjørelengde, VIN (Vehicle Identification Number), pay-off beløp, ulykke historie og om du kjøpte bilen helt nytt.

Appraisal

En handel vurdering er gjort av en leder hos forhandleren. Hun går bort bilen din i detalj for å finne ut om det har vært i en ulykke og prøvekjører bilen for å avgjøre om det er behov for mekanisk arbeid. Hun sjekker dekkene, bremsene og kan kontrollere olje eller andre væsker for å bedømme om du har opprettholdt kjøretøy, alle måle hvor mye penger må gå til å fikse bilen før videresalg. En ulykke historie reduserer handel i verdi.
Offer

Du laget et tilbud basert på engros-verdi når avgrensnings din i fullstendig. Videresalg potensialet er vurdert, som ikke er uvanlig --- forhandlere er i virksomhet for å gjøre en fortjeneste. Hvis du søker på Internett avgrensningsbrønner områder, for eksempel Edmunds, kan du måle din trade-in beløp basert på handel i verdi. Appraisal metoder er rett og slett guider --- forhandleren slutt avgjør bilen din er verdt. Giveren anser dagens markedsforhold. Hvis gassprisene er høye, kan det hende at gass-Guzzler ikke garanterer en høy annenhåndsverdi fordi det er sannsynlig å ta lengre tid å selge bilen. Det første tilbudet er noe omsettelig.
Pay-Off og Numbers
p Hvis du skylder penger på din trade-in, betaler giveren lånet av å eie bilen . Dette beløpet, hvis mer enn bilen er verdt, ruller over i prisen på bilen du kjøper --- hvis pay-off er lavere enn bilen appraises for, overskuddet går mot din nye bil figur. Kjøretøyet tallene blir så presentert for deg med trade-in beløp, pay-off beløp inkludert, hvis noen. Du oppgir tittelen til forhandleren for å fullføre salget, og dealeren betaler ned lånet, hvis det er én.
Etter at handelen

Når giveren eier bilen din, kan han detaljhandel eller selge den på auksjon. Hvis han selges det, kan du se det annonseres for tusenvis over hva du handlet det for. Dette er ikke uvanlig, og betyr ikke at giveren lurte deg. Inflasjonen er bare et utgangspunkt for forhandlinger, ikke en faktisk salgspris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150856.html

Previous:
Next:

handel Ins