Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hva skjer når jeg handle i min bil?

Kjøpe en ny bil kan være spennende for folk flest. Frustrasjon eksisterer, selv om, med prosessen. En grunn er på grunn av forhandlingene som oppstår når en trade-in er en del av prosessen. Nye bilkjøpere ønsker mest mulig penger for sine gamle biler og bil forhandlere alltid ønsker å betale så lite som mulig for dem. Hvis du ikke er forsiktig, kan handel i den gamle bilen blir en øvelse i nytteløse. Betydning
Nybilsalget få inn relativt liten fortjeneste for de fleste auto forhandlere.

For bil forhandlere, kan bruktbiler være big business. Faktisk, mange forhandlere gjør relativt liten fortjeneste på salget av nye biler. Imidlertid kan overskuddet fra brukte biler som selges på tomta være betydelig. For eksempel kan en forhandler gjør mellom $ 300 og $ 500 på en ny bil, hvis han er heldig. En brukt bil, men kan hente inn $ 4000 eller mer, særlig ettersom tidligere eide bilen markedet fortsetter å vokse og utvide.
Hensyn
salg av brukte biler i stor grad kan bidra til en forhandler bunnlinje.

Ingen bil forhandler vil vare lenge hvis han ikke prøver å betale så lite som mulig for din trade-in. Det er fordi forhandlere er dyre proposisjoner. Forhandlere har allerede kjøpt alle nye biler sitter på sine tomter. Og de skylder banken penger for disse bilene. Denne kostnaden er kjent som en forhandler plantegning, og det kan være enorme. Nybilsalget er vanligvis ikke tilstrekkelig til å dekke disse kostnadene. Salg av brukte biler, men kan bidra sterkt.

Process
Forhandlere vil normalt forsøke å holde linjen på din trade-i verdi.

Etter at du har besluttet å inkludere den gamle bilen som en trade-in, forhandleren vil vurdere bilen for sin verdi. Denne verdien vil normalt være bilens engros verdien som er oppført i giverens nåværende Black Book (eller Kelly Blue Book). Det er på dette punktet at en forhandler vil prøve å holde linjen på en trade-in, mens du skal prøve å få mer for det. Det kan gjøres, men det vil ta litt arbeid.
Warning
Aldri ta giverens første tilbudet for din trade-in.

Aldri godta giverens første tilbudet på din trade-in. Det er fordi han er vanligvis bygget på plass til å bevege på at tilbudet, noen ganger med betydelige beløp. Flere grunner for hvorfor tilbudet kan være lav. Det ene er at giveren har å bruke penger på istandsetting bilen for videresalg. Tilby å ha det overhalt selv om han vil gi deg det du ønsker for ditt kjøretøy. Presentere detaljhandel og privat salg verdier utskrifter til bilen din, hvis det er nødvendig.
Expert Insight
Vær villig til å være en hard bargainer hvis du ønsker maksimal verdi for handelen din.

En forhandler kan gjøre ganske mye penger ut av din trade-in. Hvis du ønsker maksimal verdi for handelen din, bør du være villig til å prute hardt for det. Du bør også aldri diskutere handel i bilen før du har avtalt med kjøpet av den nye. Etter det, ta opp din handel, og være forberedt på noen gi-og-ta på sin verdi. Sjansen er, giveren kunne til slutt heve hans tilbud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150854.html

Previous:
Next:

handel Ins