Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Bestem NADA Trade I Verdi av en brukt bil

NADA som er National Automobile Dealers Association har en online guide for å bestemme handelen i verdien av bilen. Hvis du tenker på å få en ny bil og trenger å vite hvor mye penger du vil fra handel i den gamle bilen, kan du bruke NADA verdivurdering verktøy for å evaluere bilens verdi. Her er hvordan du bruker NADA å bestemme handelen i verdien av din bruktbil. Instruksjoner
en

Gå til NADA nettsiden og klikker på "New & Used Car Priser" under forbrukeren delen av området.
2

Klikk på " ;. Nye og brukte Car Center "-lenken under bilen Forskning kategorien
3

Velg gjøre av bilen som du ønsker å handle i og velg deretter året
. 4

Velg din bil modell og trim. For NADA å gi en nøyaktig handel i verdi, må du gi dem så mye informasjon som mulig. Trim av en bil er i utgangspunktet bilens stil som gjør NADA bestemme de vanligste funksjonene for modellens stil.
5

Tast inn bilens kilometerstand og sjekke alle de gjeldende utstyrsvarianter at bilen kommer med. NADA pre-velger de alternativene som standard, men du er nødt til å velge flere alternativer som de ikke inkludere. Tross alt, du vet din egen bil bedre enn NADA gjør.
6

Klikk "Fortsett" for å gå gjennom frihandel i rapporten. NADA gir fire forskjellige verdier. De gir den endelige verdien av bilen, og de gir også handelen i verdi basert på bilens tilstand, grov, gjennomsnittlig eller feilfri. Hvis du bilen er i dårlig form, bruker den grove verdi. Hvis det er gjennomsnittet, bruker gjennomsnittlig verdi, og hvis bilen er i topp form, bruker ren verdivurdering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150853.html

Previous:
Next:

handel Ins