Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Bestem Edmunds Handel med verdien av en bil

Edmunds utgir nettsteder som bidrar til å utdanne og styrke bil forbrukere. Hvis du er på i markedet for å kjøpe en ny bil, men må handle i den gamle, ville det være i din beste interesse å bruke en av Edmunds elektroniske verktøy. Spesielt bruker til verktøy som beregner annenhåndsverdi på bilen din. Å ha denne informasjonen før du snakker med en bilforhandler kan være forskjellen mellom å få optimal verdi for handel i og forlater penger på bordet. Her er hvordan du finner ut bilens annenhåndsverdi hjelp Edmunds. Instruksjoner
en

Besøk Edmunds nettsiden og klikker på bruktbil koblingen for å åpne handelen i delen av nettstedet.
2

Velg koblingen tittelen "Bestem verdien av bilen "for å begynne å bestemme bilens handel i verdi.
3

Velg den type bil som du handler i. Edmunds har de bilene som står oppført i alfabetisk rekkefølge med hypertekst lenker for hvert gjøre. Velg merke og deretter på samme måte velge året bilen ble gjort.
4

Velg riktig modell av bilen og deretter velge stil. Stilen er noen måte å ytterligere definere egenskapene til bilen din.
5

Vis trade-i verdi og skrive det ned. På dette punktet i prosessen Edmunds vil vise handel i verdi for den bilen du har angitt. Selv om dette trade-i verdi er vel og bra det er ikke spesielt for bilen din i ditt område av landet. Så, sørg for at du har noterte ned trade-i verdi vises og fortsette videre.
6

Sett bilen detaljene ved å klikke på "Selg" alternativet, bilens farge og antall miles fra bilens kilometerstand.
7

Inkluder tilleggsutstyret som bilen har. Jo flere funksjoner du bil har høyere annenhåndsverdi så ta deg god tid og sørg for at du inkluderer alle de valgfrie funksjoner.
8

Fortell Edmunds tilstanden til bilen din. Denne informasjonen er litt mer subjektiv, men vær ærlig når du velger tilstanden til bilen din. Hvis du har den i fremragende form, noe som betyr at du har detaljert bilen ofte, holdt den kjører optimalt, og det er ren innvendig og utvendig så kan du velge utestående. De fleste biler faller på gjennomsnittet eller ren kategori.
9

Få den nye annenhåndsverdi. Før du klikker få prising rapporten bekrefter ditt postnummer. Du ønsker å sikre at Edmunds gir en handel i verdi for ditt lokale område.
10

sammenligne den spesifikke trade-i verdi til den generelle annenhåndsverdi. Selv om dette ikke er absolutt nødvendig, kan du se hvor noen auto forhandlere kan bruke den generelle annenhåndsverdi (se trinn 5) for bilen din. Siden du har spesifikke detaljer, må du skrive den ut og ta den med deg til forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150851.html

Previous:
Next:

handel Ins