Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Beregn Kelley Blue Book Trade I Verdi

Når det kommer til kjøp og salg av biler, er det best å være en informert forbruker. Kelley Blue Book er et verdifullt verktøy å bruke for å sikre at du får den beste deal.If du ønsker å handle i bilen for å kjøpe en ny en, må du ta deg tid til å finne ut hva bilen din er verdt . Tross alt, hvis handelen i verdi ikke vil få deg prisen du trenger, kanskje et privat salg er ditt eneste alternativ. Å finne igjen bilen handel i verdi ved å bruke Kelley Blue Book kan spare deg for tid og penger. Instruksjoner
en

Gå til Kelley Blue Book stedet. Når på nettstedet klikker på "Used Car" linken for å starte prosessen. Du må finne året, merke og modell av bilen du handler i.
2

Velg riktig verdivurdering. Kelley Blue Book inneholder tre typer verdivurdering (vel egentlig fire hvis du inkluderer sertifisert pre-eide). De er Trade-In, Privat Salg og forhandler. Velg Trade-In alternativ.
3

Plukk bilens trim. Trim er Kelley Blue Book måte å ytterligere differensiere bilen fra andre biler av samme merke og modell. Den trim er et dypere nivå av detaljer. For eksempel har en Toyota Previa to typer trim, det er DX S /C Minivan og LE S /C Minivan. Sørg for å velge riktig trim for bilen din.
4

Boost bilens handel i verdi ved å legge alle utstyrsvarianter. Dette trinnet er et viktig skritt når det gjelder å finne bilens handel i verdi. Kelley Blue Book vil liste opp alle de vanlige funksjonene, noe som betyr at du må vise alle bilens ikke standard alternativer. Her er hvor du får virkelig selge bilen din (så å si). Hvis bilen din har en dobbel CD-spiller, månen taket, oppvarmede driver seter, skinn interiør, liste det her. Jo flere funksjoner du har, jo bedre handel i verdi. Ikke glem å gå inn i bilens kjørelengde.
5

Velg tilstanden til bilen din. Vær ærlig. Ifølge Kelley Blue Book, bare 5% eller færre brukte biler er faktisk i utmerket tilstand. Ikke la dine følelser få det beste av deg. Hvis du har en hard tid å være ærlig, spør din venn til å vurdere bilens tilstand. Du kan velge mellom gode, gode, rettferdige og (forhåpentligvis ikke) dårlig.
6

Få bilens handel i verdi. Nettstedet viser automatisk bilens verdi etter å ha valgt bilens tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150850.html

Previous:
Next:

handel Ins