Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan finne verdien av en 1973 Volkswagen Cabriolet Beetle

Hvis du ser på å kjøpe eller selge en 1973 Volkswagen Cabriolet Beetle, må du ha en solid anslag om hvor mye bilen er verdt. Det er mulig å ha et kjøretøy avgrenset av en bil ekspert (forsikringsselskapet kan hjelpe deg å finne en), men den enkleste måten å finne et omtrentlig tall for Volkswagen er verdt er via Internett. Du trenger
Computer
internettilgang
Vis flere instruksjoner
en

Naviger til NADA Guide er brukt bil pris hotellet (www.nadaguides.com). Dette nettstedet gir en utmerket oversikt over biler så vel som verdien av kjøretøyet. Kelley Blue Book og Edmunds er andre gode nettsteder du kan bruke, men det vil ofte ta hva andre biler av samme merke som selges for i ditt område i betraktning (hvis du ikke finner verdi i et av nettstedene prøve en annen ).
2

Velg kroppen stil av bilen ("Convertible" i dette tilfellet).
3

Velg "Volkswagen" fra listen over bilen typer. Datoen vil ikke bli gitt, så klikker du på "Gå til Classic Car Priser." En gang på den nye siden velge året, merke og modell av bilen og klikk "Go".
4

Se oversikten over de andre 1973 Volkswagen Cabriolet biller. Sammenligne bilen til en nærmere i kjørelengde. Dette vil hjelpe deg å vite et generelt anslag om hvor verdifull bilen din er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150848.html

Previous:
Next:

handel Ins