Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan avgjøre om å donere Biler stedet for å gjøre Cash for Clunkers

Hvis du har et dyr eller to sitter i oppkjørselen din, bestemme om du vil donere biler stedet for å gjøre Cash for Clunkers program.The CARS (Car Fradrag rabatt System) , bedre kjent som Cash for Clunkers, detaljer som biler kvalifiserer for Cash for Clunkers-programmet og som ikke gjør det. Og din individuelle situasjon vil diktere om å donere eller gjøre regjeringens Cash for Clunkers er et bedre alternativ for deg. Instruksjoner
en

Vurdere hva slags clunker du har. For å avgjøre om bilen er kvalifisert for å delta i Cash for Clunkers-programmet, vet hva biler kvalifisere.

Cash for clunkers biler skal være mindre enn 25 år gammel, og du må kjøpe en ny bil når du slår i den gamle bil. Bilen må få 18 miles per gallon eller mindre, som en generell regel. For en detaljert oversikt over regjeringens CARS program, se Resources nedenfor for en direkte link.
2

Sjekk inn om bilen kan doneres. De fleste organisasjoner som godtar bil donasjoner vil ta nesten alle biler, uansett om de kjører eller ikke. Hvis bilen din ikke oppfyller cash for clunkers retningslinjer, kan donere være et godt alternativ.
3

Budsjett pengene for å se om en ny bil kjøp passer ditt budsjett. Cash for Clunkers-programmet er en fin måte å få gamle, bensinslukende, utslipp-spyr biler av veiene, men hvis du rett og slett ikke har råd til å kjøpe en ny bil, kan det hende at programmet ikke være riktig for deg.
< p> Legge til en månedlig bil betaling til en allerede strukket budsjettet er ikke et smart trekk. Kjøpe en brukt bil er alltid billigere enn å kjøpe en ny bil.
4

Ta et skattefradrag når du donere en bil. Bil donasjonen er vanligvis en helt gratis måte å bli kvitt en uønsket kjøretøy, og du kan kvalifisere for skattefradrag for å donere bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150847.html

Previous:
Next:

handel Ins