Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan Trade i bilen med negativ egenkapital

De fleste har hørt begrepet negativ egenkapital. Faktum er hver splitter ny bil som er kjøpt og kjørt ut av bilen mye for første gang, har umiddelbar negativ egenkapital. Hvis du prøver å handle i bilen din, og du skylder mer penger på det enn det er verdt, du har negativ egenkapital. Biler er ikke som hus, vil de aldri øke i verdi, de bare falle i verdi over tid. Hvis du prøver å bytte inn din bil som har negativ egenkapital, her er noen måter å gjøre det. Instruksjoner
en

Den første måten å handle i en bil med negativ egenkapital er å betale en betydelig forskuddsbetaling på den nye bilen som du ønsker å kjøpe. Dette vil eliminere noen av de pengene som du skylder på din nåværende bil lån. Når du har negativ egenkapital i et kjøretøy, vil bilforhandleren ta det beløpet du skylder, over hva det er verdt, og legger til at beløpet til din nye bil lån. Problemet er, vil banken bare låne en viss prosentandel av penger på en bil, kalles det belåningsgrad. Vanligvis med god kreditt, vil banken bare låne 120% av den nye bilens faktiske verdi. Hvis du har for mye negativ egenkapital til å rulle over på et nytt lån, vil banken ikke godkjenne lånet for den nye bilen.
2

Så hvis du er som folk flest i disse dager og du er fastspent for kontanter, og å ha en hard tid kommer opp med noen ekstra tusen dollar for å sette som en forskuddsbetaling på en ny bil kan du gjøre trinn to som er å se for store fabrikken rabatter. Disse rabattene fra bilen produsentens vil redusere den negative egenkapitalen i bilen du handler i, og det vil tillate banken å godkjenne lån, og det vil få deg ut av hva du kjører nå.

3

Trinn 3 etter at du har valgt å sette en ned betaling på en bil, eller ta en fabrikk rabatt, nå må du forhandle best mulig avtale som du kan få. Bilen selgere er i dette spillet for å tjene penger, jo mer de kan få deg til å betale for en bil, jo mer penger de legger i sine lommer. Ikke vær redd for å be for $ 500 mer for handelen din i, eller $ 2000 av kjøpesummen for en ny bil. Og ikke glem, hvis avtalen ikke føles riktig for deg, kan du alltid gå bort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150846.html

Previous:
Next:

handel Ins