Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Offshore Drilling Tools

Verktøyene som brukes i offshore boring er en kombinasjon av state-of-the art datateknologi og solid mekanikk. Arbeidet er farlig, først og fremst på grunn av kraften av gass eller olje når den slippes fra under havbunnen. Offshore boring er en tredelt prosess som involverer mange små skritt. Verktøy må være av høyeste kvalitet for å unngå arbeidsrelaterte bremse breakdowns og livstruende tilstander. Drilling Rig

Offshore boring begynner med plassering av en borerigg --- en boligplattform plassert i vannet. Dens formål er å finne den "fellen", det vil si stedet der olje eller gass innskudd ligger. Ingeniørene bruke seismiske undersøkelser for å avgjøre om det skal bores. De kan ikke vite for sikkert at fellen vil være produktiv før de gjennomføre leteboring. En drill er senket til potensiell felle med en navigasjonsenhet festet å rapportere informasjon tilbake til riggen.
Produksjon Plattform

Når fellen passerer mønstre, en produksjonsplattform erstatter borerigg. Kraner fast på lektere montere plattformen på stedet. Den dybde og areal av fellen bestemme hva slags plattform til bruk. Selskaper bruker jackup-rigger, med bena festet til havbunnen, på grunt vann. De bruker halvt nedsenkbare gulv rigger etter rundt 4000 meter. I de aller dypeste vannene, ned til rundt 8000 meter, de bruker boreskip. Disse er utstyrt med svært presise instrumenter for å veilede navigasjon og operasjoner under.
Øvelser og Pipe
p Det er en dreieskive på plattformen. Et rør med en borekrone er rotert til denne platespilleren å bore i havbunnen. Lengre lengder av rør senere blir lagt for å nå dypere i jorden. De borekroner kommer i ulike diametre på opp til rundt 36 inches. Pipe kan nå så langt som 30 meter. Det kan ta uker for drill å treffe olje. De to typene borekroner brukes er rock biter og diamant biter.
Drilling Fluid

Borevæske er laget med en kombinasjon av vann, leire, barytt og en rekke av kjemikalier. Dens formål er å kjøle og smøre borekronen som det kjeder inn i havbunnen. Det gir også trykket for å holde oljen fra sprengning oppover. Væsken pumpes gjennom hull i borekronen ved en høy hastighet for å produsere trykket som trengs.
Vann separatorer

Når oljen er trukket opp fra fellen gjennom rørene det må skilles fra vannet. Det vann som er blandet med olje kalles produsert formasjonsvann (PFW). Det skal vaskes før det kan bli returnert til havet. Mekanisk separasjon enheter gjør det mulig å gjøre dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135565.html

Previous:
Next: No

bensin