Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan forbedre en VW TDI Kjørelengde

En Turbo Direct Injection (TDI) motoren er en av flere typer motorer som brukes av Volkswagen i sine biler, inkludert populære modeller som Jetta og Golf. Denne motoren kjører på diesel, i motsetning til sine kolleger, som kjører på bensin. Uansett merke og modell av din TDI-operativ Volkswagen bil, kan flere generelle tips bidra til å forbedre kjørelengde du får på en tank med drivstoff. Du trenger
Air filter
Vis flere instruksjoner
en

Endre luftfilter hver 20.000 miles. Den spesifikke prosessen varierer etter merke og modell, og er skissert i bilens brukerhåndbok. Alternativt kan du ta med din forhandler eller serviceverksted gjøre det for deg. Volkswagen melder at endring av luftfilter kan bedre akselerasjon effektivitet med så mye som 11 prosent.
2

Sakte ned og følg fartsgrensen. Kjørelengde du får i bilen raskt synker når du kjører over 60 km /h, advarer det amerikanske Department of Energy. I tillegg, Volkswagen sier at vekslende mellom fart og tung, plutselige brudd kan slippe kjørelengde med mer enn 33 prosent når du kjører på motorveien.
3

Opprettholde Volkswagens dekktrykk, antyder selskapet, som sier at det kan forbedre drivstoffeffektiviteten med så mye som 3 prosent. Mange nye Volkswagen-modellene har en automatisk dekktrykk overvåkningssystem som lyser en varsellampe på dashbordet når bilen dekktrykket faller under den anbefalte mengden. Du vil finne det anbefalte dekktrykket for merke og modell på innsiden kanten av førerdøren.
4

Ta ut noen bagasjen, bokser eller andre elementer i Volkswagen ditt som du ikke trenger for turen, slik som sportsutstyr eller søppel. Hver kilo unødvendig vekt senker kjørelengde du kan presse ut av en liter diesel. The US Department of Energy anslår at du reduserer kjørelengde så mye som to prosent for hver 100 pounds av ekstra vekt i bilen.
5

Slå på bilens cruise control når du er i fri flyt trafikk på en stor vei, foreslår Volkswagen. Dette holder bilen beveger seg med en konstant, jevn hastighet og bidrar til å øke drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135554.html

Previous:
Next:

bensin