Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan lage en Jeep Wrangler Mer drivstoffeffektive

Jeep Wrangler har lenge vært et ikon blant fire-hjuling entusiaster. Utstyrt med en solid kropp, firehjulstrekk og en dyktig motor, er Wrangler designet for å håndtere alvorlige off-road og dårlig vær kjøreforhold. Hva gjør Wrangler så flinke av veien, men også hemmer evnen til å oppnå større gass kjørelengde. Siden 1987 har Jeep Wrangler gjennomsnitt 15 og 18 mpg i byen og 16 til 22 mpg på motorveien, avhengig av motor og girkasse. Likevel kan du lage din Wrangler mer drivstoff-effektive. Instruksjoner
en

Motstå fristelsen til å legge ettermarkedet endringer til Wrangler. Mange Jeep sjåfører, spesielt de som kjører off-road, nyte installere lift kits, større dekk og felger på sine kjøretøy. Selv om disse endringene kan bedre off-road kjøring, de koster Wrangler gass kjørelengde. Hvis du allerede har endret din Wrangler, vurdere å fjerne de delene og går tilbake til lager for økt drivstoffeffektivitet.
2

Drop unødvendig vekt bæres av Wrangler. Hvis du trenger enda mer last, slik som sportsutstyr eller utendørs forsyninger, i baksiden av Wrangler, fjern det. Den ekstra vekten vil redusere nivået av drivstoffeffektivitet du klarer å oppnå. Fjern alt annet du trenger ikke for vanlig kjøring. Hvis du ønsker, kan du selv fjerne baksetet og reservehjul.
3

Transform på hvilken måte du kjører din Wrangler. Jeep Wrangler er bygget for å håndtere tøft terreng, ikke høye hastigheter, harde bremsing eller svingkjøring. Når du kjører Wrangler som du ville en sportsbil eller en gjennomsnittlig sedan, du gjør det mindre drivstoff-effektive. Kjør Wrangler under 60 mph og gi deg selv plass i trafikken eller på motorvei for å unngå aggressiv kjøring taktikk.
4

Kontakt en hederlig mekaniker for en tune-up på Wrangler motor. Dårlig motorytelse på grunn av dårlig oksygen sensorer, drivstoff sprøytebrukere, drivstoffrør, tennplugger eller filtre kan føre til dårlig drivstofføkonomi. Også har den Wrangler er dekkene justert og motoren og girolje endret. Fortsett å ha oljen skiftes hver 3000 miles og overvåke dekkene å gjøre visse de har på seg jevnt og er helt oppblåst.
5

minimere belastningen på Wrangler motor ved hjelp av klimaanlegget mindre og redusere den tiden du la motoren gå på tomgang. Motoren må levere strøm til air-condition enhet /pumpe for at det skal fungere. Dette krever mer drivstoff. Slik at motoren til å fortsette å kjøre mens Jeep er stoppet vil brenne drivstoff unødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135550.html

Previous:
Next:

bensin