Norge bil >> Biler >> brensel >> bensin >> Content

Hvordan få bedre drivstoff kjørelengde for Ford V-10?

Få bedre drivstoff kjørelengde er et stort problem for de fleste sjåførene, spesielt de som har kraftige V-10 motorer. Ford V-10 motor er allment tilgjengelig på F-serie lastebiler, selv om ikke F-150, og er populær blant arbeid brukere og de som regelmessig slep båter og trailere. Eiere rapporterer rundt 10 til 11 MPG (kombinert) uten belastning, men variabler inkluderer enten du trekke en tilhenger, karakteren av drivstoff du bruker og veiforhold. Offisielt, ifølge Environmental Protection Agency, er MPG på en Ford Expedition 9-13 MPG for bykjøring og 13-18 på motorveien. Du trenger
Bil manuelle
Olje
Oljefiltre
Dekktrykk kontrolløren
Vis flere instruksjoner
en

Drive i høyest mulig gir . Akselererer hardt gjennom lave girene vil ha en enorm effekt på MPG og hindre deg fra å forbedre den. Holde turtallet lavt, kjør rolig og ikke gi gass for fort.
2

Kontroller lufttrykket i dekkene. Under-oppblåst dekk føre til ekstra drag mellom dekket overflaten og veien, og dermed ha en negativ effekt på drivstoff kjørelengde. Men ikke bli fristet til å over-blåse da dette kan være farlig. Sjekk manualen for riktig trykk for forholdene.
3

Følg fartsgrensen. Forskning viser at drivstofføkonomi raskt reduseres ved hastigheter over 60 MPH. Dette kan spare opptil 23 prosent på drivstoff kostnader, ifølge FuelEconomy.gov.
4

Fjern overflødig vekt fra bilen din. Holde golfkøller i bagasjerommet, vil ikke fjerne din takgrind når du ikke bruker det eller holde ubrukte verktøy i arbeidet ditt kjøretøy veie deg ned og til slutt senke drivstofføkonomi.
5 < p> Hold bilen opprettholdt. Endre olje og filter hver 15.000 miles for optimal ytelse og økonomi.
6

Bruk air condition konservativt. Leaving klimaanlegget permanent på i løpet av sommermånedene vil påvirke drastisk på drivstoff kjørelengde.
7

Ikke kysten. I motsetning til det mange tror, ​​kystfart i nøytral bruker mer drivstoff enn å ta foten av gassen og forlater bilen i gir. Hvis du kysten nedoverbakke i nøytral, må motoren fortsatt drivstoff til å holde det tikker over, så er det ingen kjøretur gjennom girene. Hvis du lar utstyret engasjert og ta foten av gassen, bruker motoren nesten ikke drivstoff. Kystfart er også farlig og borderline ulovlig.
8

Ikke fyll drivstofftanken til kapasitet med mindre du må. Fuel er tung, og som tidligere nevnt, tilsvarer ekstra vekt ekstra drivstoff som kreves for å flytte bilen. Dette kan bare gi deg en 1 prosent forbedring, men sammen med de andre trinnene er det vel verdt å gjøre, ifølge MoneySavingExpert.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/gasoline/135549.html

Previous:
Next:

bensin