Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Kan Cops Detect radarvarslere i bilen din?

Trafikk offiserer noen ganger ansette en elektronisk enhet som kan oppdage et driftsresultat radar detektor i bilen. Enheten har en sensitiv radiomottaker som plukker opp et avslørende signal generert av radar detektor. Selv om de fleste ikke-kommersielle drivere trenger ikke bekymre deg, land forbyr radarvarslere i enkelte tilfeller. Radar Detector

En radar detektor er en elektronisk innretning på størrelse med en stor mobiltelefon. Montert på bilens dashbord eller frontrute, plukker den opp radiosignaler som politiets radar trafikk våpen produserer. Detektoren piper og blinker en varsellampe i nærvær av radar, varsler deg om at en offiser er å sjekke hastigheten din. Den er følsom nok til å advare deg før radaren pistolen gjør en nøyaktig hastighet lesing, dette gir deg noen sekunder å bremse ned og unngå en billett
lokal oscillator
Radar detektorer ansette en krets kalles en lokal oscillator å tune inn radar pistol aktivitet. Den lokale oscillator opererer på samme frekvensområde som politiets radar våpen, produsere en liten signal for seg selv, radio teknikere kaller dette "lekkasje" fordi det er utilsiktet. Fordi radarsignaler er relativt uvanlig i forhold til AM og FM-stasjoner, blir det lekkasje signal en signatur som det rette utstyret kan oppdage lett. Premium radarvarslere har skjerming for å redusere lekkasje, men noen av signalet kan rømme uansett.

Radar Detector Detector

Elektronikk produsenter selger radar detektor detektorer til politiet avdelinger, ledere bruker disse enhetene til å overvåke trafikken for ulovlig bruk av radarvarslere. Utstyret fanger opp signalet fra detektoren lokale oscillator, og varsler offiser, som avgjør om detektoren er lovlig eller ikke.
Radar detektorer og loven

2013, delstaten Virginia og District of Columbia både forby bruk av radarvarslere, forbyr føderale loven også dem for operatører av kommersielle lastebiler over 10.000 pounds. Andre stater har lover som forbyr noe på frontruten som hindrer sikten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149980.html

Previous:
Next: No

trafikk billetter