Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få en førerkort Suspension Lifted

En førerkort suspensjon er en sanksjon pålagt en person når de ikke har oppfylt visse krav. En ubetalt trafikk billett eller unnlatelse av å opprettholde forsikring minimumskrav kan resultere i et førerkort suspensjon. I noen stater, er et førerkort suspendert når en forelder unnlater å betale barnebidrag. Hvis lisensen er suspendert, må du ha suspensjonen opphevet å være en juridisk driver. Du trenger
gebyrer
Identifikasjon
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om du har en suspendert lisens ved å gå til Department of Motor Vehicles nettside for staten der lisensen ble utstedt. Hvis postene ikke er tilgjengelig på nettet, eller du ikke har tilgang til en datamaskin, kan du ringe ditt lokale DMV. Har førerkort nummer klar. Du vil bli bedt om å gi informasjon for å bekrefte din identitet.
2

Bestem kravene som trengs for å fjerne lisensen. En DMV representant vil være i stand til å fortelle deg hvor mye bøter skyldte, inkludert sen eller gjeninnsettelse avgifter.
3

Skaff en ny forsikring hvis politikk er utløpt. I de fleste stater, er du pålagt å gjennomføre et minimum av dekning og kan ikke få en lisens uten den minste dekning.
4

Rapporter til din lokale DMV og betale eventuelle nødvendige bøter og gjeninnføringen avgifter . Du kan også bli bedt om å vise bevis på bosted, en fødselsattest eller personnummer kort. I noen stater, kan det være mulig å fullføre prosessen på nettet, men du må møte personlig på DMV kontoret for å ha ditt bilde tatt for den offisielle førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149979.html

Previous:
Next:

trafikk billetter