Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan få de poeng av at førerkort etter at du mottar en billett

I de fleste områder av USA, vil sjåførene som får billetter har også punkter lagt til lisensen sin. Drivere samler altfor mange poeng i løpet av en angitt tidsperiode kan ha sin lisens suspendert og mister kjøring privilegier. Mange forsikringsselskaper tar mer betalt for grunnleggende dekning når sjåførene har høyt antall poeng på sine lisenser. Det kan være mulig å få en billett uten å ha punkter lagt til lisensen din hvis du oppfyller visse kriterier og din tilstand tillater det. Instruksjoner
en

Bestem statens spesifikke retningslinjer om poeng og trafikk brudd. Kontroller at du oppfyller kriteriene for å delta trafikk skolen. De fleste stater vil tillate drivere å betale bøter og ta trafikken skolen for å unngå å måtte punkter lagt til deres kjøring posten. Drivere begår noen lovbrudd, som for eksempel kjøring under påvirkning av alkohol, kan ikke ha poeng redusert ved å ta trafikken skolen. Enkelte stater bare tillate deg å ta trafikken skolen så mange ganger i løpet av en bestemt tidsperiode.
2

Finn en statlig godkjent trafikk skolen ved å kontakte din lokale trafikk domstol. Noen statlige nettsteder gir en liste over godkjente trafikk skoler. Gå til en trafikk skole som ikke er godkjent av staten er bortkastet tid og penger hvis du prøver å fjerne poeng fra din lisens.
3

Sammenligne trafikk skolen priser og politikk. Noen trafikk skole kurs er tilgjengelig på nettet, andre krever planlegging en tid for å ta en klasse i person. Velg klassen beste møte dine behov og varsle trafikken retten du planlegger å delta på skolen. Noen stater krever varsling før de er villige til å akseptere et sertifikat for ferdigstillelse.
4

delta trafikk skoleklasser og bestå testen på slutten av kurset. Når du har fått utstedt sertifikatet for ferdigstillelse, bør du være i stand til å presentere den for trafikk retten og unngå å ha poeng satt på førerkortet på grunn av billetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149978.html

Previous:
Next:

trafikk billetter