Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Slik skaffer informasjon om en gammel trafikk billett

En mistet eller glemt trafikk billett kan forårsake problemer med fremtidig registrering, høy forsikring priser, straffegebyrer eller en benk garanterer for arrest din. Finn informasjon på gamle trafikk billetter for å sikre at du ikke vil lide straffen for en forfalt billett. Det finnes en rekke metoder for å skaffe billett informasjon som vil spare deg fra problemer ned linjen og bidra til å sette sinnet rolig. Du trenger
Førerkort nummer
personnummer
Vis flere instruksjoner
en

Søk på Internett for å finne DMV nettsiden til staten du bor i, og noen stat du kan ha fått en billett i. Se Resources for en stat DMV nettside Locator. Søk under "Finn trafikk billetter" eller "Betal billetten min" og følg spesifikke instruksjoner. Hvis du ikke har trafikk brudd, oppgir førerkort nummer eller ditt personnummer.
2

be om en kopi av din kjøring posten gjennom staten DMV nettside eller gå direkte til din lokale DMV . Din kjøring posten bør ha en liste over alle dine sitater eller noen holder plassert på kjøringen din status. Avhengig av staten, kan du være i stand til å vise din kjøring posten nettet eller be om at det blir sendt til deg.
3

Besøk politiet som utstedte billetten din. Den må ha en kopi av billetten din og være i stand til å gi deg instruksjoner om hvordan du tar vare på den.
4

Sjekk med tinghuset i fylket der du ble utstedt billetten. Avhengig av fylket, vil den ha en kopi av billetten eller være i stand til å henvise deg til en avdeling som gjør.
5

Kjør en bakgrunnssjekk på deg selv. Full bakgrunnen sjekker tilbys av private selskaper for et gebyr. Du kan også ta kontakt med en advokat for å få hjelp i denne saken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149976.html

Previous:
Next:

trafikk billetter