Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Ohio Teenage Driving Restriksjoner

I april 2007 ble delstaten Ohio vedtatt en rekke endringer i statlig lovgivning som påvirker tenårene bilførere. Oppsummert endringene inkluderte flere restriksjoner som begrenser hvor mange som kan være i en bil som ble kjørt av en tenåring samt når det mindre lovlig kan være på veien. Endringene har blitt opprettholdt og fortsatt gjelde i 2011. Restriksjoner på Passasjerer

De Ohio tenåringer kjøring med en prøvetid lisens er begrenset til bare å ha en eneste passasjer med dem. Hvis sett med flere personer, uavhengig av alder, kan de tenåringen få en billett. Et unntak ble gjort for familiemedlemmer eller hvis en forelder eller verge er også i bilen med tenåringen. Hensikten med denne endringen var å redusere mengden av distraksjon og sikkerhetsrisiko for mange tenåringer i en bil på en gang uten tilsyn.
Limited Driving Tid

sikre tenåringer er ikke på veien på alle timer på natten, Ohio statlige myndigheter forbød prøvetid lisensierte tenåringer under 18 år fra å kjøre 01:00 til 05:00 Igjen, det finnes et unntak hvis en forelder eller verge er i bil, hvis reisen er på grunn av en nødsituasjon eller pendling til skole eller jobb. Tenåringer under 17 er utestengt fra veien 0:00-5:00 med de samme unntakene som gjelder.
Driving Record Matters

De tenåringene som allerede har trafikk brudd på sine poster nå har økt begrensninger i henhold til Ohio lov siden 2007 endringer. Dersom overtredelsen skjedde i de første seks månedene av kjøring, kan de tenåringen da bare kjøre bil dersom en forelder eller verge er i bilen for de påfølgende seks månedene. Denne begrensningen er fortsatt på plass til ungdoms når 17 års alder.
Permit Restriksjoner

Tillatelse er gitt under Ohio lov for formålet med en ungdoms læring kjøreferdigheter uten en lisens. Vanligvis kan en tenåring på 15 1/2 år søke om tillatelse. Ohio lov begrenser tillatelse holdere å bare kjøre med en forelder eller verge i bilen. Den forelder eller verge må også være minst 21 år eller eldre, og må sitte i passasjersetet foran. En lisens kan ikke brukes for inntil tenåringer har fullført minst seks måneders kjøretid samt et bestemt antall timer kjøring og klasse trening.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149975.html

Previous:
Next:

trafikk billetter