Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvor å Feilfri en MVR Rapporter

kjøring poster ha vidtrekkende og langvarig effekt på din personlige og profesjonelle liv. Hvis du har flere blemmer på posten din, eller hvis du har noen alvorlige brudd, kan det påvirke din evne til å få visse arbeidsplasser og øke kostnadene for bilen din forsikring. I noen yrker, kan for mange brudd på en kjøring posten være grunnlag for disiplin eller oppsigelse. Det er ønskelig å holde kjøring posten så ren som mulig. Instruksjoner
en

Gjennomføre en ærlig vurdering. Før du forsøker å bestride eventuelle brudd, forstår at eventuelle oppsigelser eller expungements må gjøres av rettskjennelse, som betyr at du blir nødt til å vises før en dommer. Hvis du er skyldig i overgrepene i spørsmålet, er sjansen stor for at du ikke vil være i stand til å få dem avvist. Hvis du går før dommeren, må du fortelle sannheten, eller vil du være skyldig i mened.
2

utforske muligheten for trafikk skolen. I de fleste stater, kan du delta trafikk skolen hvis du har blitt sitert for et bevegelig brudd. Trafikken skolen alternativet fjerner ikke brudd fra posten din, men det vil vise dom, eller pådømmelse, ble holdt tilbake i motsetning til et funn av skyld. Videre, hvis punkter vurderes for siteringer i staten, vil trafikken skolen alternativet fjerne punkter, slik at du kan opprettholde en trygg sjåfør betegnelse.
3

Contest anklagene. Hvis du virkelig tror at du ikke er skyldig i brudd påstått, har du rett og mulighet til å bestride anklagene i retten. Hvis du råde, vil retten avvise anklagene, og det blir ingen oversikt over dem i kjøringen din historie. Dette er tiden for å være bekymret for kjøringen din historie. I de fleste tilfeller, når en dom er inngått, vil den forbli for en forhåndsbestemt antall år.
4

Vent den foreskrevne mengde tid for overtredelsene utløper. I de fleste sates, blemmer på drivende historier er ikke lenger synlig etter en viss periode, vanligvis 7 til 10 år. Etter den tid, vil posten være klart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149973.html

Previous:
Next:

trafikk billetter