Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hvordan å bekjempe en billett i New York

Hvis du har fått utstedt en trafikk eller parkering billett i New York, har du rett til å bestride din billett i retten før en dommer. Vellykket bestride din billett kan holde kjøring posten klar, noe som kan bidra til å holde forsikringspremiene lave. Heldigvis, på grunn av høyt volum av trafikk billetter behandlet i New York hvert år, mye av prosessen med å kjempe din billett kan skje uten å sette foten i en rettssal. Instruksjoner
en

be om en høring innen 30 dager etter hendelsen. Høring forespørsler kan gjøres online, skriftlig eller ved personlig fremmøte. I noen distrikter, kan du likevel be om en høring etter at 30-dagers fristen er utløpt, men du kan måtte betale et administrasjonsgebyr.
2

Forbered deg på hørselen. Samle informasjon som kan være relevant for ditt tilfelle eller hjelpe deg bevise din uskyld. Bevis som vitneforklaringer og fotografier av scenen kan bidra til å overtale en dommer av ditt synspunkt.
3

Betrakt et oppgjør dersom tilbudt. Noen distrikter tilby en redusert fint for dem som velger å bosette sin billett ut av retten. Husk at hvis du godtar et forlik du gir avkall på retten til å vises før en dommer eller anke resultatet av oppgjøret.
4

Delta på hørselen hvis du velger ikke å bosette ut av retten. I noen områder kan høringer faktisk holdes via en online plattform. En dommer vil vurdere saken og gjengi en avgjørelse via e-post.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149970.html

Previous:
Next:

trafikk billetter