Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva kjører overbevisning?

En driving overbevisning er forskjellig fra en trafikk billett. Billetten er ikke en overbevisning. Imidlertid kan en ubetalt trafikk billett føre til domfellelse av den påståtte krenkelser dersom tiltalte ikke svarer eller betale billetten med den angitte dato. En driving overbevisning er et lovbrudd som ble bestemt --- ved en domstol --- skal ha funnet sted mens du kjører bil. Når retten reglene om en drivende overbevisning retten vil rapportere det til statens avdeling av motorvogner, eller DMV. Hver type kjøring lovbrudd vurderes en anmerkning poengverdi, som er spilt inn på førerens posten. Selv overbevisning som oppstår i andre stater kan legges til en kjøring posten. Kjøring Lovbrudd

En driving krenkelser er det samme som en trafikk overbevisning. Ved domfellelse DMV vil legge den domfelte krenkelser til kjøring posten, tildele poeng i henhold til alvorlighetsgraden av lovbruddet, utstedelse og orden med suspensjon (hvis aktuelt), utstede en ordre som krever vellykket gjennomføring av en driver forbedring klinikk og varsle sjåførens forsikring Selskapet som forespurt. Overbevisning er kategorisert og tildelt visse straffer avhengig av overtredelsen. Alvorlige driving brudd kategorier inkluderer: forbrytelse eller forseelse uvøren kjøring, kjøring under påvirkning, drap, sedvanlig lovbrytere, lisenser /tillatelser, kommersielle kjøretøyer og andre alvorlige brudd. Innenfor hver kategori er det en liste over bestemte overbevisning --- for eksempel typer hensynsløs kjøring.
Poengsystem

Mange DMVs bruker et poengsystem for å rangere drivere og tildele poeng til en drivende posten. Hver overbevisning tilsier et bestemt antall år at lovbruddet blir liggende på posten. Stater har varierende punkt systemer og numeriske verdier fra hverandre. Samme lovbrudd kan bære tre poeng i én stat og fem punkter i en annen. I tillegg kan DMV selv legge trafikken brudd som ikke bærer demerit poeng til en drivende posten.
Driving Record

Hver gang en sjåfør er dømt for en forbrytelse det er lagt til kjøring posten. Trafikk overbevisning forbli på en driving record basert på alvorlighetsgraden av lovbruddet. Overbevisning spenner fra alvorlige til mindre. Milde og mindre forseelse kategoriene omfatter uvøren kjøring /fartsovertredelse, feil pasninger og ikke stoppe eller ettergivende. Vanligvis vil overbevisning bo på en rekord for tre til 11 år. Enkelte forsikringsselskaper kan også tildele poeng til en drivende posten. Men demerit poeng rapportert av forsikringsselskapene er forskjellig fra og uten tilknytning til punkter vurderes av DMV. Blir
programmer

Demerit poeng vurderes for usikre kjøring og sikker kjøring poeng gis for god kjøring. Sikker kjøring poengene kan brukes til å kompensere demerit poeng eller rett og slett for å holde en drivende posten i god stand. Førerkort holdere kan få en sikker kjøring poeng for hvert kalenderår at det ikke er noen brudd eller suspensjoner. Når en trafikkforseelse er lagt til en kjøring posten, blir det trukket fra sikker kjøring poeng. Drivere kan ta klasser, for eksempel en hensynsløs sjåfør eller driver forbedring kurs for å oppveie demerit poeng og få trygg sjåfør poeng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149969.html

Previous:
Next:

trafikk billetter