Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Slik Clear Tidligere Driving Brudd

Å ha en ren kjøring posten kan ha en varig effekt på livet ditt. Din kjøring posten påvirker mange ting, prisen på bilen din forsikring og evne til å lande visse jobber blant dem. Så det er viktig å kjøre sikkert og holde posten ren. Hvis det ikke er ren, er det en måte å rense den? Det er noen forholdsregler du kan ta. Instruksjoner
rense Driving Record
en

Gå til din lokale Department of Motor Vehicles kontor og få en kopi av din kjøring posten. Du må kanskje betale en liten avgift, men få din kjøring posten og sjekke det for å være sikker på at den er korrekt. I mange stater, kan du være i stand til å bestille din kjøring posten nettet.
2

Send en appell. Din kjøring posten inneholder alt fra dine tidligere brudd, suspensjoner, overbevisninger og generell kjøring historie. Etter å ha sjekket din kjøring posten for unøyaktigheter, kan du sende en klage til statens DMV og be om en fjerning av informasjon og brudd.
3

Gjennomgå statens bestemmelser om begrensning. Mange stater har en foreldelsesfrist at de holder din kjøring brudd på posten. De fleste små tilfeller som ulykker og bevegelige brudd har en generell begrensning på tre år eller mer, mens DUI er kan forbli på posten i opptil 10 år eller mer.
4

Ta en driver forbedring kurs. Mange stater tilbyr kjøring kurs som kan ha en positiv innvirkning på din kjøring posten. Disse trafikk skoler tillate deg å ta klasseromskurs --- noen ganger online kurs --- å muligens ta poeng ut av posten din og, i noen tilfeller hindre at lisensen blir suspendert.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149968.html

Previous:
Next:

trafikk billetter