Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Informasjon om bruk av radarvarslere i Washington State

Motta en fartsovertredelse billett kan bety høyere forsikringspremier, i tillegg til bot, og en ubehagelig møte med en motorvei patrulje offiser. Noen sjåfører velger å beskytte seg mot både potensielle radar pistol feil, samt de momentant blundere i fartskontroll, ved å kjøpe en liten, bærbar enhet som vil varsle dem om nærmer fart feller. Definisjon

Radar våpen fungerer ved å sende ut radiobølger som reflekteres av et objekt i bevegelse og spretter tilbake. Pistolen leser disse returnerte signalene og beregner en hastighet, som deretter vises til offiseren. Radarvarslere søke etter disse signalene, og vil blinke eller lage lyd for å varsle føreren om at en offiser kan være i nærheten. Detektorer varierer i radioen båndbredder de er i stand til å skanne, samt i følsomhet.
Historie

første radar detektor ble brakt til markedet i 1970, når nasjonale hastighet lover ble senket under den arabiske olje-embargo. Merkenavnet "Fuzzbuster" ble synonymt for alle elektroniske radar detektorer, selv om våpenkappløpet i turtallsovervåking sprang fremover. En viktig milepæl skjedde i begynnelsen av 1990, da National Highway Safety Administration utstedt minstestandarder og testing av radar våpen, som svar på lave resultater av tilgrensende enheter.
Hvor Kjøp

Radar detektorer er tilgjengelig i tre hovedtyper: ledning, batteri operert, og permanent. Enhetene selv varierer i utseende, størrelse og effektivitet. Jo høyere-end produkter lover å redusere falske alarmer, blokkerer signaler fra garasjeporter, for eksempel, mens plukke opp flere frekvenser av radar våpen. Enkle enheter er tilgjengelig på de fleste automotive tilbehør forhandlere, og noen nettsteder tilbyr på levering rett på døren din (se Ressurser).
Washington Laws

Foreløpig kun Virginia og Washington DC har forbudt bruk av radar deteksjon i ikke-kommersielle kjøretøyer, foretar kjøp og eierskap av en enhet lovlig i staten Washington. Politiets bruk av radar er fortsatt det primære modusen for fartskontroll på Washingtons store motorveiene, men laser, eller lidar, pistol er sakte erstatte denne teknologien i urbane områder. To produkter, laser jammers og stealth maling, kan brukes til å bekjempe denne nye trusselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149965.html

Previous:
Next:

trafikk billetter